Yandex Metrica

28 Şubat kafası Nevşin! Laikliği bahane ederek skandala destek verdi: Tuvalete gitmek ile namaz kılmak bir mi?

28 Şubat kafası Nevşin! Laikliği bahane ederek skandala destek verdi: Tuvalete gitmek ile namaz kılmak bir mi?

HP yandaşı gazeteci Nevşin Mengü, "Birkaç yolcu ibadet edecek diye ibadet etmeyen yolcuların anayasal hakları görmezden gelinemez." açıklamasında bulunan Öz Erciş isimli seyahat firmasını skandal sözlerle savunmaya kalktı. Yayınladığı videoda namaz için mola verilmemesi gerektiğini savunan Mengü, "Tuvalet için tabii ki mola verecek. Tuvalete gitmek ile namaz kılmak bir mi?" diyen Mengü'ye tepki yağdı. Firma tarafından yapılan bu açıklama sosyal medyada büyük tepki toplarken "Tam 28 Şubat kafası" yorumları yapıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:02

Nevşin Mengü Öz Erciş'in avukatlığına soyundu: Tuvalete gitmek ile namaz kılmak bir mi?

Şehirlerarası taşımacılık firması Öz Erciş Seyahat ile yolculuk yapan bir vatandaş, namaz kılmak için 3 dakikalık bir mola verilmesini talep etti. Araç sürücüsü ise mola vermenin mümkün olmadığını ve namazı sonra kılmasını yolcuya iletti.

Konuya ilişkin Öz Erciş firması tarafından yapılan açıklamada olaya ilişkin laiklik bahane edilerek "Birkaç yolcu ibadet edecek diye ibadet etmeyen yolcuların anayasal hakları görmezden gelinemez." ifadelerine yer verildi.

Firma tarafından yapılan bu açıklama sosyal medyada büyük tepki toplarken "Tam 28 Şubat kafası" yorumları yapıldı.

Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi bitecek mi, ne zaman? Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi... Haberi Görüntüle

NEVŞİN MENGÜ'NDEN SKANDAL AÇIKLAMA 

Tüm bu yaşanan gelişmelere ilişkin bugün yayınladığı videoda değerlendirmelerde bulunan CHP yandaşı gazeteci Nevşin Mengü, Öz Erciş isimli seyahat firmasını savundu.

WhatsApp'a yeni özellik mi geldi 2024? WhatsApp'a gelen özellik ne? WhatsApp'a yeni özellik mi geldi 2024? WhatsApp'a gelen özellik ne? Haberi Görüntüle

"TUVALETE GİTMEK İLE NAMAZ KILMAK BİR Mİ?"

Yayınladığı videoda namaz için mola verilmemesi gerektiğini savunan Mengü, "Tuvalet için tabii ki mola verecek. Tuvalete gitmek ile namaz kılmak bir mi?" ifadelerini kullandı.

Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan kimdir? Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan... Haberi Görüntüle

"OTOBÜSE Mİ MIÇSIN?"

Mengü'nün yaptığı yayında sarf ettiği sözler şöyle:

"'Tüm dünya bize göre şekillendirilsin, çünkü neden biz böyle istiyoruz' diyorlar. 'Müslümanlara ayrımcılık, tuvalete duruyorsunuz da namaza durmuyorsunuz' falan. 'Tuvalete duruyorsunuz da namaza durmuyorsunuz' denilerek linç edildi firma. Tuvalet ile namaz bir mi? Altıma altıma yapacağım diye otobüse mi mıçsın?"

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading