Yandex Metrica

22 Mart Hakkari'de okullar tatil mi? Cuma günü kar tatili var mı? 2024 Yüksekova, Şemdinli ve Merkez ilçelerinde okul kapalı mı?

22 Mart Hakkari'de okullar tatil mi? Cuma günü kar tatili var mı? 2024 Yüksekova, Şemdinli ve Merkez ilçelerinde okul kapalı mı?

MGM açıkladı. 22 Mart Cuma günü Hakkari'de şiddetli kar yağışı var. Göz gözü görmeyecek.Hakkari'de Merkez, Çukurca, Derecik, Şemdinli, Yüksekova ilçelerinde okulların tatil edilip edilmediği öğrenci ve veliler tarafından merka konusu oldu. MGM Hakkari'de şiddetli kar yağışı olacağını açıkladı. Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Hakkari'de okullar  tatil ilan edildi mi? 22 Mart Cuma günü Hakkari'de okul tatil mi? Hakkari'de hangi ilçelerde okullar tatil?  

Gündem

27.03.2024, 02:19

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Mart 2024 Cuma günü için Hakkari'de şiddetli kar yağışı olacağını açıkladı. Hakkari'de çığ tehlikesi bulunuyor. MGM'nin bu açıklamasından sonra öğrenci ve veliler Hakkari'de hangi ilçelerde okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki Hakkari'de okullar tatil mi?

Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol Aydemir kimdir? Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol... Haberi Görüntüle

22 MART CUMA GÜNÜ (YARIN) HAKKARİ OKULLAR TATİL Mİ İLAN EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamalarından sonra Hakkari'de  22 Mart Cuma günü yoğun kar yağışı olacak. Hakkari'de kar yağışı etkisini ciddi şekilde gösterecek. Peki 22 Mart Cuma günü okullar Hakkari'de tatil mi ilan edildi?

Adalet Bakanı Tunç'tan mülakat sorusu iddialarına sert tepki: Büyük bir yalan... Adalet Bakanı Tunç'tan mülakat sorusu iddialarına sert tepki: Büyük bir... Haberi Görüntüle

22 MART CUMA HAKKARİ'DE HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hakkari'nin Merkez, Çukurca, Derecik, Şemdinli, Yüksekova   ilçeleri için kritik uyarılar yaptı.  Öğrenciler ve veliler Hakkari'de okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki Hakkari Valiliği  ve MEB açıklama yaptı mı?

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler temin edilmedi! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler... Haberi Görüntüle

22 MART MEB OKUL TATİL İLAN ETTİ Mİ? HAKKARİ VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI MI?

22 Mart Cuma günü için okulların tatil edilip edilmediği ile ilgili herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı. Resmi açıklama yapıldığı taktirde haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

16

0

0

0

1

0

1

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading