Yandex Metrica

2024 Şile'de iftar çadırı (aşevi) kuruldu mu? Şile'deki iftar çadırı nerede? Şile ücretsiz iftar yemeği 2024

2024 Şile'de iftar çadırı (aşevi) kuruldu mu? Şile'deki iftar çadırı nerede? Şile ücretsiz iftar yemeği 2024

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte milyonlarca vatandaş arama motoruna iftar çadırları kuruldu mu? İftar çadırları nerede kuruldu? 2024 iftar çadırı İstanbul'da kurulacak mı? Şile'de iftar çadırı kuruldu mu, nerede kuruldu? sorularını soruyor. Peki İftar çadırları nerede kuruldu?

Gündem

13.04.2024, 01:43

11 ayın sultanı Ramazan ayını büyük sevinç ile karşıyalan Şileliler oruçlarını açacağı iftar çadırlarını merak ediyor. Ramazanın gelenekleri arasında yer alan iftar çadırları vatandaşlar taraından merak ediliyor. Peki Şile'de ramazan çadırı var mı? Şile iftar çadırı nerede kurulacak?

Konut kredisi Nisan ayı faiz oranları ne 2024? 120 ay vade 1.5 Milyon TL hesaplamaları... Konut kredisi Nisan ayı faiz oranları ne 2024? 120 ay... Haberi Görüntüle

ŞİLE'DE İFTAR ÇADIRI KURULACAK MI 2024?

Ramazan ayında oruç tutun milyonlarca vatandaş İstanbul'da iftar çadırı kurulacak mı sorusunu soruyor? Peki İstanbul'da Ramazan çadırı kurulacak mı? İstanbul'da Mecidiyeköy, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve Cevizlibağ metrobüs duraklarında; Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda; Beşiktaş ve Kadıköy İskelelerinde; Ümraniye, Çekmeköy, Kozyatağı, Kartal metro istasyonlarında; Eminönü, Şirinevler ve Üsküdar meydanlarında kurulacak.

Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı, kapalı mı 2024? Yurtiçi Kargo hafta sonu çalışıyor mu, kaça kadar? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı, kapalı mı 2024? Yurtiçi... Haberi Görüntüle

2024 ŞİLE'DE RAMAZAN ÇADIRI NEREDE?

Şile Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Şile’de 7’den 77’ye Ramazan, Ramazan’ın maneviyatını ve güzelliklerini paylaşmak için etkinliklerimizde buluşalım. Söyleşi ve dinleti programlarımızla Şile Nikah Sarayımızda, Mutlu Yüzler Minibüsümüzle mahallelerimizde Ramazan’ın ruhunu hep birlikte yaşacağız." denildi. Fakat iftar çadırına ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading