Yandex Metrica

2024 Konya Meram iftar çadırı kuruldu mu? 2024 Konya Meram iftar yerleri nerede? Konya iftar çadırı menüsünde neler var?

2024 Konya Meram iftar çadırı kuruldu mu? 2024 Konya Meram iftar yerleri nerede? Konya iftar çadırı menüsünde neler var?

Türkiye 11 Mart'tan itibaren oruç ibadetini yerine getirmeye devam ediyor. Konya'da yaşayan, oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar Konya'nın Meram ilçesinde iftar çadırı olup olmadığı araştırmaya başladı. Konya'nın Meram ilçesinde iftar saatinde dışarıda olanlar ve ihtiyaç sahipleri ise Meram'da iftar çadırı kurulup kurulmadığı sorusuna yanıt arıyor. Peki 2024 Konya Meram iftar çadırı kuruldu mu? 2024 Konya Meram iftar yerleri nerede? Konya iftar çadırı menüsünde neler var?

Gündem

09.04.2024, 17:44

Rahmet ve bereket ayı Ramazan nihayet geldi. 11 Mart'ta ilk iftar heyecanı tüm dünyada yaşanmaya başladı. Birçok ilimizde ramazan ayının vazgeçilmez geleneklerinden olan iftar çadırları, ramazan çadırları oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar orucunu açabileceği bir iftar çadırı aramaya başladı. Konya'nın Meram ilçesinde iftar saatinde dışarıda olan vatandaşlar ve ihtiyaç sahipleri Konya Meram'a iftar çadırı kurulup kurulmadığını araştırmaya başladı. Peki 2024 Konya Meram iftar çadırı kuruldu mu? 2024 Konya Meram iftar yerleri nerede? Konya iftar çadırı menüsünde neler var?

AK Parti'den İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için başsağlığı mesajı! AK Parti'den İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için başsağlığı mesajı! Haberi Görüntüle

2024 KONYA MERAM'DA  İFTAR ÇADIRI NEREDE?

Konya'da iftar çadırlarının nerede olduğuna dair internette detaylı bilgiye ulaşılamadı. Konu hakkında bilgi almak için Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri çağrı merkezleri ile irtibata geçmenizi tavsiye ediyoruz.

20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bugün kimin maçı var? 20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de... Haberi Görüntüle

2024 MERAM'DA HANGİ CAMİLERDE İFTAR VERİLİYOR?

Başmüvezzi Cami (Ayanbey Mahallesi)

Gödene Yeni Cami (Gödene Mahallesi)

Kapu Camii (Sahibata Mahallesi)

Kuşçuoğlu Tevhit Cami (Osman Gazi Mahallesi)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading