Yandex Metrica

Sitede Ara

1 yıl önce kül olmuştu! Heybeliada Türkiye'nin umudu oldu

1 yıl önce kül olmuştu! Heybeliada Türkiye'nin umudu oldu

Heybeliada’da 12 Temmuz 2020 tarihinde meydana gelen orman yangınının üzerinden 1 yıldan uzun süre geçti. Yanan ormanlık alanın geçen süreçte değişime uğradığı ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 17:45

Türkiye, son zamanlarda orman yangınlarıyla mücadelesini sürdürürken aynı zamanda yanan alanların tekrar nasıl ağaçlandırılması gerektiği de gündeme bomba gibi düştü. İstanbul Heybeliada'da 12 Temmuz 2020 tarihinde çıkan orman yangınında, yanan alanın yaklaşık 1 yıllık süreçte yaşadığı değişim ise görenlerin içine su serpti

Gibi dizisi Gülay kimdir? İlkkan'ın eski sevgilisi Gülay kim? Gibi dizisi Gülay kimdir? İlkkan'ın eski sevgilisi Gülay kim? Haberi Görüntüle

HEYBELİADA ESKİ GÖRÜNTÜSÜNE KAVUŞTU

Heybeliada'da yanan bölge, yanan ağaçlardan arındırılıp temizlendi. Daha sonrasında bölgede 6 bin 750 adet fidan dikildi. 1 yıl kadar önce küle dönen olan, dikilen fidanların büyümesiyle tekrar yeşil rengine kavuştuğu gözler önüne serildi.

İstanbul'da İstanbul'da "MAHZEN-27" operasyonu! Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı Haberi Görüntüle

'ATEŞ YAKMAK CİDDİ TEHLİKE'

Çevrede esnaflık yapan Necdet Yılmaz, “Geçen sene burada ciddi bir orman yangını tehlikesi atlattık. Büyük bir yer yandı da. Elimizden geleni halk olarak yaptık. Ama gene de bazı şeyler yetersiz kalıyor. Ormanlarımızın yanmaması için halkımızın daha duyarlı olması lazım. Daha dikkatli olması lazım. Bu sıcak havalarda ateş yakmak veyahut sigara söndürmek, bunlar çok ciddi tehlike oluşturuyor. Farkına varıncaya kadar iş işten geçiyor. Sonraki yapılan çabalar beyhude oluyor” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading