Yandex Metrica

Yıkılan özel üniversite binasının bilançosu gün ağarınca gün yüzüne çıktı!

Yıkılan özel üniversite binasının bilançosu gün ağarınca gün yüzüne çıktı!

Küçükçekmece’de akşam saatlerinde bir inşaatın istinat duvarının çökmesiyle beraber özel üniversite binası yıkılmıştı. Yıkılan binanın bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı.

Genel

23.01.2024, 22:14

Küçükçekmece'de saat 23.30 sıralarında bir inşaatın istinat duvarının çatlaması sonucunda bir özel üniversite binasında kısmi çökme meydana gelmişti. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

BİNANIN BİLANÇOSU GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Çökme nedeniyle çok sayıda itfaiye, AFAD ve polis ekibi olay yerine sevk edilmişti. İnşaat alanında incelemeler devam ederken yıkılan binanın bilançosu gün ağrınca ortaya çıktı. 3 bloktan oluşan üniversite binasının 2 bloğunda çökmelerin meydana geldiği görüldü.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

6 BİNADAKİ 128 DAİRE TEDBİREN TAHLİYE EDİLDİ

Çevrede güvenlik önlemi alan ekipler inşaat alanında incelemerini sürdürürken çevredeki binalar tedbir amacıyla tahliye edilmişti. Belediye ekiplerinin incelemeleri sonucunda çevrede bulunan binalarda inceleme yapan ekipler, 6 binada bulunan 128 daireyi ve bir öğrenci yurdunu tedbir amacıyla tahliye etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading