Yandex Metrica

Sitede Ara

Yasemin Yazıcı kimdir? Onur Tuna'nın sevgilisi Yasemin Yazıcı hangi dizide oynadı?

Başarılı oyuncu Onur Tuna ile birlikteliğini duyuran Yasemin Yazıcı yeni dizi projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Sosyal medyayı da etkili şekilde kullanan Yasemin Yazıcı'nın 200 bin takipçisi bulunuyor. Peki Yasemin Yazıcı kimdir? Onur Tuna'nın sevgilisi Yasemin Yazıcı hangi dizide oynadı?

Genel

12.05.2024, 10:19

Yasemin Yazıcı ile Onur Tuna çifti mutlu beraberliğine devam ediyor. Yasemin Yazıcı erkek arkadaşı Onur Tuna gibi yeni yapımlarda rol almaya hazırlanıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Yasemin Yazıcı'nın kim olduğu da merak ediliyor. 

Seferlere ara verildi: Taksim-Kabataş füniküler hattında arıza! Seferlere ara verildi: Taksim-Kabataş füniküler hattında arıza! Haberi Görüntüle

YASEMİN YAZICI KİMDİR?

Yasemin Yazıcı 8 Eylül 1997 ılında İstanbul'da ünyaya geldi. Dizi ve sinema oyuncusudur. 2023 itibari ile 26 yaşında olan Yasemin Yazıcı dizi ve film oyuncusudur.

Yasemin Yazıcı 2018 yılında London School of Economics Sosyal Antropoloji bölümünden mezun oldu. Oyunculuğa merak salan Yasemin Yazıcı Dialog ve Pera Güzel Sanatlar okullarında diksiyon ve oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuğa küçük yaşlarda merak saldı. Dans ve vokal eğitimi aldı. 

Müzik alanında kendisini geliştiren Yasemin Yazıcı aynı zamanda oyunculuk eğitimi de aldığı için pek çok oyunda sahneye çıktı.

"Kral Oidipus", "Antigone", "Bir Yaz Gecesi Rüyası", "Lysistrata", "Faust (vol. I)", "Hugo Sistemi" ve "Ayrılma" adlı oyunlarda oynadı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra London Academy of Music and Dramatic Arts (LAMDA)'ta yine oyunculuk üzerine eğitim aldı.

Türkiye'ye dönüş yaptıktan sonra ise İstanbul Film Akademi'de Ezel Akay, Deniz Ölmez gibi alanının usta isimlerinin eğitim verdiği "Pratik Oyunculuk Atölyesi" sertifika programına katıldı.

İlk oyunculuk deneyimini 2021 yılında FOX'ta yayımlanan Son Yaz isimli dizide "Naz" rolüyle yaşadı. Ayrıca Kral Oidipus, Antigone, Bir Yaz Gecesi Rüyası, Lysistrata, Faust, Hugo Sistemi ve Ayrılma gibi birçok tiyatro oyunlarında oynadı.

Yasemin Yazıcı'nın Instagram'da 200 bine yakın takipçisi bulunuyor.

Antalya'da huzurevinde saldırı: Ölü ve yaralılar var! Antalya'da huzurevinde saldırı: Ölü ve yaralılar var! Haberi Görüntüle

YASEMİN YAZIC HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

İşte Yasemin Yazıcı'nın rol aldığı diziler;

2021 Son Yaz FOX Dizi
2022 Aşk Taktikleri Netflix Film
Kara Tahta TRT 1 Dizi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading