Yandex Metrica

Yasaklı ırk 'pitbull' bir can daha yaktı: 82 yaşındaki kadının bacağı kesildi

Yasaklı ırk 'pitbull' bir can daha yaktı: 82 yaşındaki kadının bacağı kesildi

Üsküdar'da iki ay önce başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Yücel Ata'nın bacağı kesildi. Doku nakli de dahil olmak üzere 15 operasyon geçiren 82 yaşındaki kadın "Çok zor durumdayım, kendimi toparlayamıyorum, o gün bugündür yatıyorum." dedi.

Genel

02.04.2024, 03:06

"Yasaklı ırk" köpekler can yakmaya devam ediyor. Üsküdar'da iki ay önce "pitbull" cinsi bir köpeğin saldırısına uğrayan 82 yaşındaki Yücel Ata'nın bacağı kesildi.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

15 AMELİYAT GEÇİRDİ

18 Eylül'de evinin yakınlarında yürüyüş yaparken "yasaklı ırk" olarak nitelenen "pitbull" cinsi bir köpek ile sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayan Yücel Ata, ağır yaralı halde hastaneye kaldırılmıştı. 82 yaşındaki Ata, doku nakli de dahil olmak üzere 15 ameliyat geçirdi. Geçirdiği onca ameliyata rağmen sağlığına kavuşamayan Ata'nın bacağı kesildi.

AA'ya konuşan Ata, namazını kıldıktan sonra yürüyüş yapmak için sokağa çıktığını ve evinin önünde sahipsiz bir köpekle "pitbull" cinsi bir  köpeğin saldırısına uğradığını söyledi. 

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

'KÖPEK HER TARAFIMI ISIRDI'

Saldırı sırasında yere düştüğünü söyleyen Ata,  "Herkese bağırdım, herkes başıma toplandı. Köpek her tarafımı ısırdı, iki ayağımı, iki kollarımı. O sırada kendimi kaybettim. Ambulans geldi, beni hastaneye götürdü." dedi.

Ata 2 aydır tedavi gördüğünü söyledi ve şu şekilde konuştu:

Köpek her yerimi parçaladı. Koptu bacağım. Bacağımı kestiler. 2 ay tedavi gördüm. Şimdi hala evde yatıyorum. Çok zor durumdayım, kendimi toparlayamıyorum, o gün bugündür yatıyorum.

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

TASMMASIZ VE AĞIZLIKSIZ DOLAŞIYOR

Yücel Ata'nın oğlu Abdullah bunun mahallelerindeki pittbul cinsi köpeğin ilk saldırısının olmadığını söyledi. Köpeğin tasmasız ve ağızlıksız gezdirildiğine dikkat çeken Abdullah Ata, daha önceki saldırılarda insanların kaçtığını fakat annesinin kaçamadığını belirtti.

Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi yaptırılanlara jet soruşturma! Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi... Haberi Görüntüle

BACAĞI KESİLMESE HAYATINI KAYBEDECEKTİ

Annesinin doku naklinden olumlu sonuç alınamadığını belirten Abdullah Ata şu şekilde konuştu:

Doktorlar annemi yeniden ameliyata aldı. O sırada bizimle konuştular. Doktorlar, 'Annenin ayağını üç, dört defa temizleriz, dokuyu alırız ama anneni 6 ay içinde kaybetme ihtimalimiz var. Hastalığı bütün vücudunu sarıyor. Biz bacağı dizden alacağız (keseceğiz). Böyle bir karar verin. Ayağını alırsak yüzde 50, almazsak yüzde 100 hayatını kaybeder.' dediler. Kardeşlerimi aradım, artık mecbur kaldık, annemi kurtarmak için. Bacağı kesildi. Biz daha bunun helalliğini alacağız. Helallik almadık. Annemin haberi yok. Biz buna zor karar verdik, ne yapacağımızı şaşırdık. İlk başta biz karar veremedik, mecbur kaldık, artık annemi kurtarmak için ayağını aldırmaya... Annemin bundan birkaç gün sonra haberi oldu. Alıştıra alıştıra söyledik.

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

PITBULL SAHİPLERİNİN SERBEST BIRAKILMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Abdullah Ata, annesinin hastanede enfeksiyon kapmaması için tedavisini evde devam ettirdiklerini söyledi. Annesinin kolundan 3 kere bacağından ise 12 kere ameliyat olduğunu 13. ameliyatta ise bacağının kesildiğini söyleyen Ata, köpeğin sahiplernin serbest bırakılmasına tepki gösterdi ve yasal yollardan durumun takipçisi olacaklarını belirtti.

Yasaklı ırk "pitbull" cinsi köpek gezdirdiği tespit edilen Hakan Ç., Hüseyin Ç. ve Cafer P. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading