Yandex Metrica

Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Sekizkök'ten FETÖ uyarısı

Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Sekizkök'ten FETÖ uyarısı

Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Hasan Mehmet Sekizkök, Kuzey Makedonya'ya FETÖ uyarısı yaptı.

Genel

05.04.2024, 23:06

Türkiye’nin Üsküp Büyükelçisi Hasan Mehmet Sekizkök, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki Türk Büyükelçiliği konutunda basın toplantısı düzenledi. 

"FETÖ ile irtibatlı kişilerin takip edilmesi ve dosyalarının Kuzey Makedonya makamlarına iletilmesi suretiyle ve bu dosyaların akıbeti neticelendirilinceye kadar Türkiye takipçisi olacaktır." diyen Sekizkök, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle açıklamalarda bulunurken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sekizkök, "FETÖ ile irtibatlı kişilerin takip edilmesi ve dosyalarının Kuzey Makedonya makamlarına iletilmesi suretiyle ve bu dosyaların akıbeti neticelendirilinceye kadar Türkiye takipçisi olacaktır" dedi.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

"İLİŞKİLERİMİZ TEK BİR DOSYAYA BAĞLI DEĞİLDİR" MESAJI

Kuzey Makedonya’dan iadesi istenen FETÖ mensuplarıyla ilgili taleplerin gerçekleşmemesi durumunda, Kuzey Makedonya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin etki edip etmeyeceği ile ilgili ise Sekizkök, "İlişkilerimiz tek bir dosyanın akıbetine bağlı değildir. Türkiye-Kuzey Makedonya ilişkileri çok sağlam temeller üzerinde durmaktadır. Biz FETÖ konusunu gündemde tutmakla aslında meşru bir talebimizi dile getirmiş oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading