Yandex Metrica

Sitede Ara

Türk şoförleri, Avrupa'daki şoför krizini çözmeye talip

Türk şoförleri, Avrupa'daki şoför krizini çözmeye talip

İngiltere ile başlayıp diğer Avrupa ülkelerinde de etkilerini göstermeye başlayan ağır vasıta şoförü eksikliği ve olumsuz ekonomik sonuçları nedeniyle, Türk şoförleri söz konusu ülkelerin 'şoför' eksikliğini çözmek için kendilerinin yardımcı olabileceğini söyledi.

Genel

23.01.2024, 18:08

Avrupa'da İngiltere başta olmak üzere lokomotif ülkelerde ağır vasıta şoförü eksikliği nedeniyle akaryakıt taşımasında ortaya çıkan problemler yüzünden tedarik zincirinde patlak veren krize Türk şoförlerinden yardım teklifi geldi.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

'İŞİNİN EHLİ İNSANLARLA BİZ BU İŞE TALİBİZ'

Türkiye ve Uluslararası Tır Ağır Vasıta Şoförleri Derneği (UTSYD) Başkanı Sedat Kaplan, Türkiye'de yetişmiş bir güç olması sebebiyle, Avrupa'daki tır şoförü ihtiyacını karşılayabilecek durumda olduklarını söyledi ve "Güvenilir ve işinin ehli insanlarla biz bu işe talibiz." dedi.

Kaplan, AA'ya hem İngiltere hem de diğer bazı Avrupa Birliği ülkelerinde yaşanan tır şoförü eksikliği konusuna yönelik ilişkin açıklamalar yaptı. Türkiye'nin elindeki hazır güç sayesinde, başta İngiltere ve AB ülkelerinde yaşanan şoför eksikliğini rahatlıkla giderebileceklerini ifade eden Kaplan, "Avrupa'daki şoför ihtiyacını karşılayabilecek durumdayız çünkü ülkemizde şu anda yetişmiş bir güç var." ifadelerini kullandı.

Güçlü bir Türk şoför camiası olduğunu hatırlatan Kaplan, güvenilir ve işinin ehli Türk şoförleriyle söz konusu talebi karşılamaya talip olduklarını dile getirdi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading