Yandex Metrica

Tanju Özcan'ın ırkçı tarifesi mahkeme engeline takıldı

Tanju Özcan'ın ırkçı tarifesi mahkeme engeline takıldı

Bolu'da yabancılar için suyun metreküp fiyatının 2,5 dolara yükseltilmesi ve nikah ücretlerinin 100 bin TL yapılmasına alınan ırkçı karar için mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı alındı.

Genel

23.01.2024, 22:03

Bolu Belediye Meclisi'nin şehirde yaşayan yabancı uyruklular için belirlediği fiyat tarifesi mahkeme tarafından durduruldu. 

Bolu İdare Mahkemesi, yabancılar için suyun metreküp fiyatının 2,5 dolara yükseltilmesi ve nikah ücretinin 100 bin lira yapılması kararını durdurdu.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

IRKÇI KARAR BELEDİYE MECLİSİNDE KABUL EDİLMİŞTİ

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yabancı uyruklu kişilere 10 kat daha pahalı su ücreti ve nikah ücretlerinin arttırılması konusundaki teklifi kabul edilmişti. 

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

HAKKINDA 'NEFRET VE AYRIMCILIK' SUÇUNDAN SORUŞTURMA AÇILDI

Tanju Özcan, belediye başkanı seçildikten sonra yabancılara ayni ve nakdi yardımları kesmiş, belediye hizmetlerine de 10 kat zam yapmıştı. Özcan hakkında 'nefret ve ayrımcılık' suçundan soruşturma başlatılmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading