Yandex Metrica

Sürücüler dikkat! Bu yollar trafiğe kapalı! İşte alternatif güzergahlar...

Sürücüler dikkat! Bu yollar trafiğe kapalı! İşte alternatif güzergahlar...

İstanbul'un en işlek ilçelerinden olan Şişli'de Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i anma programı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı tutulacak. 

Genel

27.03.2024, 10:52

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 2007 yılında öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in 16. ölüm yıl dönümü nedeniyle Şişli'de anma programı düzenlenecek. Program nedeniyle  bazı yollar trafiğe kapalı tutulacak. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

TRAFİĞE KAPALI OLACAK YOLLAR 

Valilikçe yapılan açıklamaya göre yarın saat 11 itibariyle, Halaskargazi Caddesi (Osmanbey kavşaktan Taksim İstikametine), Ergenekon Caddesinden Pangaltı Kavşaktan Mecidiyeköy İstikameti, Tavukçu Fethi Sokak, Saksı Sokak (Ergenekon Cadde Girişinden) Zafer Sokak Şişli İstikameti trafiğe kapatılacak.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR 

Bu yollara alternatif olarak Taksimden gelen akım Valikonağı Caddesine, Şişli’ye gitmek isteyen sürücü ve yayalar Valikonağı ve Rumeli Caddesi Osmanbey kavşağından Şişli istikametine, Şişli istikametinden gelen akım ise Osmanbey kavşağından Ergenekon Caddesi istikametine yönlendirilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading