Yandex Metrica

Son dakika: Trabzon ve Rize'de korkutan orman yangını! 4 ayrı noktada müdahale sürüyor

Son dakika: Trabzon ve Rize'de korkutan orman yangını! 4 ayrı noktada müdahale sürüyor

Trabzon'un Sürmene ilçesinin 4 farklı noktasında bilinmeyen nedenle çıkan yangını söndürmek için itfaiye ekiplerinin mücadelesi devam ediyor. Rize'de çıkan yangında rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere itfaiye ekipleri müdahale etti.

Genel

31.03.2024, 22:05

Trabzon'un Sürmene ilçesi Dirlik Mahallesi'nde, sabah saatlerinde bilinmeyen nedenle orman yangını çıktı. Mahallelinin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kısmen kontrol altına aldı.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İtfaiye ekiplerinin, 4 noktada çıkan yangını söndürmek adına çalışmaları devam ediyor.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

RİZE'DE YANGIN

Fındıklı ilçesi Çağlayan köyünde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve Orman Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere müdahale etti. Alevlerin sıçradığı 2 ev yandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading