Yandex Metrica

Son dakika: Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti

Son dakika: Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti

Son dakika haberine göre, Haluk Bayraktar, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı babası Özdemir Bayraktar'ın vefat ettiğini ve cenaze namazının ise 19 Ekim Salı günü Fatih Camii'nde kılınacağını açıkladı.

Genel

23.01.2024, 18:08

BAYKAR'ın Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar vefat etti. Acı haberi oğlu Haluk Bayraktar, Twitter hesabından duyurdu. 

Selçuk Bayraktar'ın ağabeyi Haluk Bayraktar sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide, "Özdemir Bayraktar, Babamız, ilham kaynağımız bugün Hakk’ın rahmetine kavuştu. Değerlerinden taviz vermeden adanmış bir ömür yaşadı. Yılmak bilmeyen azmiyle araştırıp üretenlerden oldu. Haksızlıklar karşısında hiç pes etmedi, gücü yettiğince yardım etti. Allah rahmet eylesin." ifadelerini kullandı.

Özdemir Bayraktar'ın cenaze namazı ise 19 Ekim Salı günü öğle namazında Fatih Camii'nde kılınacağı açıklandı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

SELÇUK BAYRAKTAR: BABAM CANIM YOL ARKADAŞIM HAKKI'N RAHMETİNE YÜRÜDÜ

Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Babam, canım, arkadaşım, rehberim, dava yoldaşım Hakk'ın rahmetine yürüdü.. Kanını, canını, sağlığını, varlığını milletimizin tam bağımsızlık mücadelesine vakfetti..  İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn O'ndan geldik O'na döneceğiz..'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading