Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika! Ege'de NAVTEX gerilimi: Girersen müdahale edilecek

Son dakika! Ege'de NAVTEX gerilimi: Girersen müdahale edilecek

Son dakika haberleri.... Yunanistan'ın yayımladığı NAVTEX'le Türk kıta sahanlığına girme girişimi TCG Oruç Reis firkateyni tarafından engellendi. Yunan gemisine telsizle "Girersen müdahale edilecek" uyarısı yapıldı.

Genel

23.01.2024, 18:00

Yunanistan'ın Fransız ‘Nautical Geo' araştırma gemisini Mavi Vatan'a sokmayan Oruç Reis, gemiyi, “Türk kıta sahanlığına giremezsin. Girersen müdahale edilecek” diye uyardı. Kıta sahanlığına sokulmayan gemi dönmek zorunda kaldı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN NAVTEX YAYINLAMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Yunanistan, 16 Eylül'de Nautical Geo araştırma gemisinin 16-22 Eylül tarihlerinde bölgede araştırma yapacağını duyuran bir Navtex yayınlamıştı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

TÜRKİYE İTİRAZ ETMİŞTİ

Yayınlanan Navtex'i inceleyen Türkiye, araştırma faaliyetinin yürütülmek istendiği alan içerisinde küçük bir sahanın Türkiye-Libya deniz yetki alanları sınırlandırma anlaşmasıyla çizilen sınırları aşarak Türkiye kıta sahanlığında yapılmak istendiğini görünce karşı Navtex yayınlayıp araştırma faaliyetine itiraz etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading