Yandex Metrica

'Sizde büyü var' dediği kadınlara cinsel istismarda bulundu! Korkutucu detay yardımcısından çıktı

Kendisini Bio enerji uzmanı ve yaşam koçu olarak tanıtan ve kendisinden yardım isteyen kadınları 'cin çıkarma' bahanesi ile ilişkiye zorlayan Bahadır Koyuncu, eşi ve yardımcısı hakkında soruşturma açıldı.

Genel

22.02.2024, 19:59

Sabah gazetesinin haberine göre, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, tutuklu yargılanan Bahadır Koyuncu'nun, 'nitelikli cinsel saldırı', 'Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık' suçlarından 15 yıldan 84 yıla kadar hapis cezası verilmesi talep edildi.

Adli kontrolle serbest bırakılan Koyuncu'nun eşi Şirin Koyuncu ve yardımcıları Abdullah Çil'in ise 'Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık' suçundan 12 yıldan 40 yıla kadar, hapis cezası alması talep edildi. 

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

CİN ÇIKARMA BAHANESİYLE İSTİSMAR

Hazal Y., Dilara İ., Özlem D. ve Yağmur A. iddianamede mağdur olarak yer aldı. 2021 yılının eylül ayında yapılan operasyonda Bahadır Koyuncu tutuklanırken, eşi ve yardımcısı adli kontrolle serbest bırakılmıştı. 

İddianamede, Muğla Seydikemer'de bulunan evlerine yardım için gelen kadınlara, 'sizde büyü var', 'cinleri çıkarmamız lazım' ifadeleriyle uydurma seanslar düzenlediği ve sonucunda para aldığı yer aldı. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

PARA ALIP CİNSEL İSTİSMARDA BULUNMUŞ

Koyuncu, mağdur Dilara İ.'den 300 TL ücret alarak birden fazla kez ilişkiye girdi. Hazal Y.'den ise para almadığı ve cinsel saldırıda bulunduğu, Yağmur A.'dan ise 3 bin 600 TL para aldığı, Özlem D'den ise 5 bin TL aldığı tespit edildi. 

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

YARDIMCISI İSTİSMAR GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKİP SAKLAMIŞ

İddianamede yer alana göre, cinsel ilişkiye zorladığı kadınların görüntülerini Koyuncu'nun yardımcısı Abdullah Çil depoladı. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

1000'E YAKIN KİŞİNİN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKMİŞ

Koyuncu'ya ait harddiskte 727 erkek ve kadına ait fotoğraf ve video bulundu. Bu videolar arasında mağdur kadınlarla beraber çekilen görüntüler de yer aldı. 

Bazı videolarda Koyuncu'nun kadınları soyarak üzerlerini kalemle çizip cinsel ilişkiye girdiği saptandı. 

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

'YAŞAM KOÇU DANIŞMANLIĞI YAPIYORUM'

Bahadır Koyuncu ifadesinde, "Yaşam koçu danışmanlığı yapıyorum. Bu danışmanlık hizmeti içerisinde bio enerji sertifikası ile psikologların tedavi edemediği şahısları temas etmeden uzaktan eğitiyorum. Cinsel ilişkiye girdiğim iddiaları asılsız. Gelenlerin rızaları dahilinde fotoğraflarını çektim ama videolarını çekmedim. Arşivimde bulunan videolardaki cinsel ilişkilere ait kadınlar, para karşılığı birlikte olduğum kadınlardır. Videolar fantezi amaçlıydı" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading