Yandex Metrica

Sinir krizi geçirdi evini yaktı! Sigara içerek yanan evini seyretti

Sinir krizi geçirdi evini yaktı! Sigara içerek yanan evini seyretti

Adana’da sinir krizi geçiren 19 yaşındaki genç oturduğu evi ateşe verip balkona çıkarak sigara içti. Bir süre sonra dumanlardan etkilenen genç itfaiye tarafından kurtarıldı.

Genel

23.01.2024, 18:13

Olay Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı mahallesinde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı sinir krizi geçiren 19 yaşındaki genç, ailesiyle birlikte yaşadığı evi yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Evden dumanların yükseldiği gören vatandaşlar durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

ALEVLERE ALDIRIŞ ETMEDEN SİGARASINI İÇTİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, genci kurtarmak için ikna etmeye başladı. Ancak ikna olmayan genç polis ve itfaiye ekiplerine tencere ve tava gibi eşyalar fırlattı. Kısa süre sonra ev tamamen alevlere teslim olunca 19 yaşındaki genç kendisini balkona attı. Etrafa bağırarak sigara yaktı. Ardından alevlere aldırış etmeden sigarasını içti. Bir süre sonra dumandan etkilenen Ö.G'yi itfaiye ekipleri merdivenli araçla kurtardı. Ayakta tedavisi tamamlanan Ö.G gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading