Yandex Metrica

Sedat Peker'in mal varlıklarına tedbiren el konulması istendi

Sedat Peker'in mal varlıklarına tedbiren el konulması istendi

Alınan bilgiye göre Sedat Peker'in elebaşı olduğu suç örgütüne yönelik açılan davada önemli bir gelişme yaşandı. Sedat Peker, eşi Özge Peker ve birinci dereceden yakınlarının mal varlıklarına tedbir konulması ve müsadere edilmesi istendi.

Genel

23.01.2024, 22:01

Sedat Peker'in elebaşı olduğu suç örgütüne yönelik 92 sanığın yargılandığı sdavada yeni bir gelişme yaşandı. Davanın mağduru olan ve döner firmasının ortaklarından olan Emrah Sarıtaş, Sedat Peker, eşi Özge Peker ve bazı ailelerin mal varlıklarına tedbir konulmasını istedi.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

'MAL VARLIKLARINI KAÇIRIP DEVRETMEDEN EL KONULSUN'

İstanbul Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne avukatı Hakan Tunçkol aracılığı ile dilekçe sunan mağdur Emrah Sarıtaş, dava konusu suçlamalar ve gerçekleşen zararın mal varlığına yönelik olması nedeniyle zararının karşılanmasını istedi. Mahkemeye sunulan dilekçede, sanıkların hem mal varlıklarının tespiti hem de tedbir konulup müsadere edilmesi istendi. Şimdi mahkemenin talebe ilişkin kararı bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading