Yandex Metrica

Şahin Akdemir Marmaris yangınında hayatını kaybetti Türkiye yasa boğuldu

Şahin Akdemir Marmaris yangınında hayatını kaybetti Türkiye yasa boğuldu

Marmaris’teki yangın söndürme çalışmalarına destek olmak amacıyla afet bölgesine giden 25 yaşındaki Şahin Akdemir hayatını kaybetti Türkiye yasa boğuldu. Şahin Akdemir'in son paylaşımı da kahretti.

Genel

28.03.2024, 00:51

Türkiye, birçok noktada orman yangınlarıyla mücadele ediyor. 6 kentte alevlere müdahale sürüyor. Son olarak Antalya Gazipaşa ilçesinde ormanlık alanda 4 farklı noktada yangın çıktı. Yerleşim yerlerini de tehdit eden yangında bazı evler tahliye edildi. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.Antalya'daki yangında 3, Muğla Marmaris'te 1 kişi hayatını kaybetti. Mersin Silifke'deki yangın nedeniyle Mersin-Antalya karayolu ulaşıma kapatıldı. Marmaris'te gönüllü olarak yangına koşuyor. Geçen ay çıkan yangında da koşmuş. Çok insan sahilde şezlongda uzanıp alevleri izlerken, o kendisini ateşe atıyor. Söndürme ekiplerine su taşıyor. Maalesef kaybettik. Genç kahramanın adı Şahin Akdemir.

Şahin Akdemir'in yangın felaketinde hayatını kaybetmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar Şahin Akdemir'in kahramanlık öyküsünden bahsederken Türkiye, genç isme ağladı.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

ALEVLERİN ARASINDA KALDI

Marmaris'te alevlerin ilerlediği kırsal Bayır ve Turunç Mahalleri de boşaltıldı. Helikoptermerin çalışmadığı gece boyunca toplam 30 orman ve belediye işçisi karadan alevlere müdahale etti. İçmeler Mahallesi'nde, bölgeden ayrılmaya çalışırken motosikletinin devrilmesi sonucu kaza yapıp alevlerin arasında kalan Şahin Akdemir (25) yaşamını yitirdi. 

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

GÖNÜLLÜ OLARAK SU TAŞIMIŞ

Yangına yardım etmek için motosikletiyle bölgeye gittiği ve yangın söndürme çalışmasında gönüllü olarak ekiplere destek verdiği öğrenilen Akdemir'in yaşamını yitirmeden önce yangında çektiği son fotoğraflar ortaya çıktı. Şahin'in gönüllü olarak, yangın söndürme çalışmalarına katılan personele su taşıdığını öğrenildi. Akdemir'in 1 ay önce çıkan yangında da gönüllü olarak itfaiyecilere su taşıdığı da öğrenildi.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

SON PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI

Akdemir'in sosyal medya hesabından dün yaptığı paylaşım da ortaya çıktı. Şahin Akdemir, "Su taşımaya devam, yangıncılara su taşıyacağız yine, Allah hayırlarımızı kabul eylesin" ifadelerini kullanıyor.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

''SU TAŞIYORUZ HALA''

Farklı bir paylaşımda ise yüzündeki duman lekeleri dikkat çeken Şahin Akdemir, "Yangın hala devam ediyor biz su taşıyoruz hala" diye konuşuyor.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

ÖMER ÇELİK'TAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Marmaris'te yangın söndürme ekiplerine su taşırken hayatını kaybeden Şahin Akdemir'e, Allah'tan rahmet diledi.

Çelik, Akdemir için Twitter hesabından bir taziye mesajı yayımladı.

Akdemir'in fotoğrafını paylaşan Ömer Çelik, "Seni hiç unutmayacağız Şahin. Güzel yüreğin dünyadan büyüktü. Şahin Akdemir kardeşimiz Marmaris'te yangınla mücadele eden ekiplere motoruyla su ve ayran taşırken hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading