Yandex Metrica

Pınar Gültekin davasında son dakika gelişmesi

Pınar Gültekin davasında son dakika gelişmesi

Son dakika gelişmesine göre; Muğla'da Pınar Gültekin cinayeti davasının 11. duruşmasında karar çıkmadı. Sanık Cemal Metin Avcı'nın mahkeme heyetine yeni deliller sunacağını belirtmesi ve erteleme talep etmesi üzerine duruşma 16 Mayıs'a ertelendi.

Genel

29.01.2024, 11:15

2020 yılında Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i vahşice öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık Cemal Metin Avcı bir kez daha hakim karşısına çıktı. 

"Ağırlaştırılmış müebbet hapis"le yargılanan sanık Cemal Metin Avcı, duuşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

Suç delillerini gizleyerek, yok ettikleri öne sürülen kardeşi Mertcan Avcı ise salonda yer aldı. Diğer tutuksuz sanıklar Selim Avcı, Ayten Avcı, Eda Karagün ve Şükrü Gökhan Orhan ise duruşmaya gelmedi.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

DURUŞMA ERTELENDİ

Davanın 11. duruşmasında karar çıkmadı. Sanık Cemal Metin Avcı'nın mahkeme heyetine yeni deliller sunacağını belirtmesi ve erteleme talep etmesi üzerine duruşma 16 Mayıs'a ertelendi.

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz 2020'de Akyaka Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablasıyla telefonla görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading