Yandex Metrica

Öğretmenden öğrenciye şok tehdit! 'Cebimde bıçak var'

Öğretmenden öğrenciye şok tehdit! 'Cebimde bıçak var'

Ankara'da Felsefe öğretmeni, kopya çektiğini iddia ettiği öğrencisini 'Cebimde bıçak var' diyerek korkuttu. Öğretmenlerinden küfür yiyen öğrencilerin şikayeti üzerine ekipler soruşturma başlattı.

Genel

08.03.2024, 21:04

Ankara'daki Şehit Mehmet Karakaşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1,5 yıldır felsefe öğretmenliği yapan Y.T., sınavda kopya çektiğini iddia ettiği öğrencisi ile tartıştı. Tartışma anı sınıfta bulunan bir başka öğrenci tarafından kaydedilirken, öğretmenin, "Benim cebimde bıçak var, sana saplamıyorum. Ama sen benimle uğraşıyorsun." diyerek hakaret içerikli cümleler kurduğu kaydedildi.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİLER ŞİKAYETTE BULUNDU

Bu anlar sosyal medyada yayılmaya başlarken, öğrencilerden A.V., D.M.D, A.İ, B.Ç. ve H.H.Y., karakola giderek Y.T.  hakkında şikayetçi oldu.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİLERE 'O.. ÇOCUKLARI' DEDİ

Ders esnasında sürekli küfrettiği iddia edilen öğretmenin, videoda da öğrencilerine "Hırsız, o... çocukları." dediği duyuldu.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

'CEBİMDE BIÇAK VAR, ÇEKERİM'

Öğrencilerden Ö.T.A., "Ders esnasında olur olmaz küfürler ediyor. Ders anlatırken çok fazla şiddet gösteriyor. O gün de şiddetli küfür eşliğinde sınıfa girdi. 'İyi kopya çekmişsiniz' dedi. Öğrenciler de üstüne yürüdü, sinirlenmeye başladı. 'Cebimde bıçak var, çekerim' dedi." dedi.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

'BEN SUÇSUZUM'

 Okuldan çıkarken öğrencilerin alkışlarla tepki gösterdiği öğretmen Y.T. ise gazetecilere, "Ben suçsuzum. Müdürüm basına konuşmamamı söyledi." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading