Yandex Metrica

Nevşin Mengü 'Adam kazandı' deyince şizofrenlerin hışmına uğradı! Jahrein yine küfretti

Nevşin Mengü 'Adam kazandı' deyince şizofrenlerin hışmına uğradı! Jahrein yine küfretti

CHP'li gazeteci Nevşin Mengü, seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığını hatırlatınca Kemal Kılıçdaroğlu'na bağlı linç makinesinin hışmına uğradı.

Genel

15.03.2024, 04:01

CHP'li gazeteci Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferini 2018'de Muharrem İnce'nin kullandığı ifadeyle duyurunca tepkilerin odağına oturdu.

Sosyal medya hesabında "Adam kazandı... Muhalafet için muhasebe zamanı başlıyor" diye yazan Mengü, Millet İttifakı'na bağlı meşhur linç makinesinin hedefi oldu. 

"Adam kazandı" dediği için yoğun eleştirilere maruz kalan Mengü, Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminin artık sorgulanması gerektiğine takipçilerini inandıramadı. Mesajı sonrası pek çok muhalif takipçisini kaybeden Mengü, bazı CHP'liler tarafından 'ihanet içinde olmakla' suçlandı. 

"Ortamlarda muhalif pozu kesen tuzu kurular, yığınla hukuksuzluğun yaşandığı ve sayımın sürdüğü bir seçimde düzen lehine hakemliğe soyunmuş. Bunları iyi tanıyın" diyen bir muhalifin tepkisini başka bir muhalif şöyle devam ettirdi:

"Allah senin belanı versin. Açığa çıkmak için bugünü mü bekledin! Daha sandıkların yarısı açılmamışken bu ne şerefsizlik!"

Nevşin Mengü'yü 'meşrû olmayan bir seçim sonucunu meşrulaştırmaya çalışan rezil bir liboş olmakla' suçlayan bazı CHP'liler de Mengü'den tiksidiklerini ifade etti. 

Bazı muhalifler ise Mengü'nün mesajının altına Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğine ilişkin yorumlar yazdı.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN İSTİFASI BEKLENMİYOR

Öte yandan 13 yıldır CHP'nin genel başkanlık koltuğunda oturan Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs mağlubiyeti sonrasında da istifa etmesi beklenmiyor. 

CHP kulislerinden yansıyan bilgilere göre Kılıçdaroğlu, istifa çağrısı yapan kitleye Bülent Ecevit'in 1977 seçimlerindeki yüzde 41'lik oy oranını hatırlatarak "CHP tarihindeki en yüksek oy oranına ulaştım" diyecek. 

Ancak mevcut sonuçların CHP'yi her şekilde karıştıracağına kesin gözüyle bakılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in parti genel başkanlığını ele geçirme yolunda kurultay talebi için harekete geçtikleri iddia ediliyor. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

CHP TROLÜ JAHREIN BİLDİĞİNİZ GİBİ 

Bu arada seçimi Erdoğan'ın kazanması klasik Aziz Nesin sözlerinin yeniden dolaşıma girmesiyle sonuçlandı. AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verdiği için bir gencin annesine küfür etmesiyle Türkiye'nin gündemine oturan CHP trolü Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç, Twitter hesabında şunu yazdı:

"Aziz Nesin... Yüzde 60... Celladına aşıksa bir millet paylaşan görürsem kafayı yiyeceğim. Sizin kafanıza sıçayım ben. Kaybetmeye mahkumuz sizin gibiler yüzünden. Allah'ın belaları!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading