Yandex Metrica

Muğla'da otobüs alevlere teslim oldu! Yangın ormana sıçradı

Muğla'da otobüs alevlere teslim oldu! Yangın ormana sıçradı

Muğla'nın Ula ilçesinde seyir halinde bir yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir sebeple yanmaya başladı. Otobüste çıkan yangın ormanlık alana da sıçradı. Otobüsteki yolcular, şoförün dikkati sayesinde tahliye edildi. Otobüs ile ormandaki yangın da ekipleri müdahalesi ile söndürüldü.

Genel

23.01.2024, 22:12

Muğla'nın Ula ilçesinde Sakar Rampası mevkiinde Birol Çiçek'in kullandığı yolcu otobüsünün motor kısmından alevler yükseldi. 

Durumu fark eden sürücü, yol kenarında durdurduğu otobüsteki 38 yolcuyu tahliye etti.

8 Mayıs tarihine kadar devam edecek! İŞKUR duyurdu: 55 yaş altı ehliyeti olan herkes başvurabilir! 8 Mayıs tarihine kadar devam edecek! İŞKUR duyurdu: 55 yaş... Haberi Görüntüle

YANGIN ORMANA SIÇRADI 

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye Menteşe ve Ula itfaiye ekipleri sevk edildi. Otobüste söndürme çalışmaları devam ederken, alevler yan taraftaki ormanlık alana sıçradı. 

Ekiplerin müdahalesiyle otobüsteki ve ormanlık alandaki iki yangın söndürüldü.

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

CAN KAYBI YAŞANMADI 

Herhangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmadığı yangında, otobüs kullanılamaz hale geldi, bir dönüm ormanlık alan zarar gördü.

Yolcular, başka bir otobüsle yola devam etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading