Yandex Metrica

Sitede Ara

Milli sporcu trafikte tartıştığı taksici tarafından kurşunlandı

Milli sporcu trafikte tartıştığı taksici tarafından kurşunlandı

Milli diskçi Berke İnaloğlu, trafikte tartışmaya başladığı taksi şoförünün silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden İnaloğlu tedavi altına alındı.

Genel

23.01.2024, 18:05

Zonguldak'ta Gazipaşa Caddesi üzerinde seyir halindeki taksi sürücüsü S.D. ile aynı yönde ilerleyen milli diskçi Berke İnaloğlu ve yanındaki arkadaşları arasında trafikten ötürü tartışma çıktı.

Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü fakat çevredeki diğer sürücü ve vatandaşların araya girmesi ile sonlandı.

Milli Eğitim Bakanı tarih vererek açıkladı: Kamuya kaç öğretmen atanacak? Milli Eğitim Bakanı tarih vererek açıkladı: Kamuya kaç öğretmen atanacak? Haberi Görüntüle

ARABASINI TAKİP EDİP KURŞUN YAĞDIRDI

Kavgadan sonra taksi sürücüsü S.D., Berke İnaloğlu’nun aracını takip etti.

Bülent Ecevit Caddesi üzerinde Berke İnaloğlu’nun aracının önünü kesen S.D., İnaloğlu’na kurşun yağdırdı.

Milyonlarca memurun beklediği çalışma için harekete geçildi: Sicil affı geliyor! Milyonlarca memurun beklediği çalışma için harekete geçildi: Sicil affı geliyor! Haberi Görüntüle

3 KURŞUN İSABET ETTİ

İnaloğlu, 3 kurşunun vücuduna isabet etmesi sonucu yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İnaloğlu hemen tedavi altına alındı.

İstanbul'da trafik çilesinin faturası ağır! Adil Karaismailoğlu açıkladı: Milyarlarca dolar trafikte buhar oldu! İstanbul'da trafik çilesinin faturası ağır! Adil Karaismailoğlu açıkladı: Milyarlarca dolar... Haberi Görüntüle

YARALAMADAN SABIKA KAYDI ÇIKTI

Taksi sürücüsü S.D. ise olaydan sonra kaçtı. Polisin çalışması sonucu S.D. bir süre sonra yakalanarak gözaltına alınırken, olayda kullandığı tabanca da ele geçirildi.

S.D.’nin daha önce kasten yaralama suçundan sabıkasının olduğu ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading