Yandex Metrica

Mehmetçiğin Suriyeli çocuklara çizgi film sürprizi

Mehmetçiğin Suriyeli çocuklara çizgi film sürprizi

Mehmetçik, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde insani yardımda bulundu.

Genel

23.01.2024, 17:54

Milli Savunma Bakanlığı, insani yardımlarıyla hem bölgesel hem de küresel barışa katkı sağlayan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde yer alan 10'dan fazla meskun mahal/köyde insani yardım ve günlük hayatı destekleme faaliyetinde bulunduğunu duyurdu.

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

BÖLGESEL VE KÜRSEL BARIŞ VE İSTİKRARA MEHMETÇİĞİN KATKISI

Milli Savunma Bakanlığı açıklamasına göre, Türk Silahlı Kuvvetleri, insani yardımlarıyla bölgesel ve küresel barış ve istikrara katkı sağlamaya ve bu konuda tüm dünyaya örnek olmaya devam ediyor.

On yılı aşkındır iç çatışma ve rejim saldırılarıyla sıkıntılı bir süreç geçiren Suriye halkının da yanında olmayı sürdüren Mehmetçik, son olarak Barış Pınarı Harekatı bölgesinde 10'un üzerinde meskun mahal ve köyde, başta istikrarsızlıktan en fazla zarar gören çocuk, kadın ve yaşlılar olmak üzere her çeşit insani yardım ve günlük hayatı destekleme faaliyetlerini hayata geçirdi. 

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARA ÇİZGİ FİLM ŞÖLENİ

Mehmetçiğin faaliyetleri kapsamında, ihtiyaç sahibi kişilere gıda ve giyecek yardımının yanı sıra sağlık taraması yapıldı, bir engelliye ise tekerlekli sandalye temin edildi.

Mehmetçiğin kendilerine çizgi film izletmesi üzerine çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu. Diğer taraftan bölgede su sıkıntısı olan yerleşim yerlerine tankerle içme suyu sağlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading