Yandex Metrica

Kira ödemede devir değişiyor! Artık ödemler o şekilde yapılacak! Uzman isim açıkladı

Kira ödemede devir değişiyor! Artık ödemler o şekilde yapılacak! Uzman isim açıkladı

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten kiracıları ilgilendiren çarpıcı açıklamalar geldi. Artık ödemeler o para birimi ile yapılacağını İslam Memiş açıkladı.

Genel

23.01.2024, 20:50

Kira ödemede bir devir artık sona eriyor. Artık kiralar dolar üzerinden ödenecek. İslam Memiş ev almayı düşünen vatandaşları uyarmaya başladı. Dövizle ev kiralama yoluna gitmenin riskli olduğunu belirtti.

EV ALMAK MÜMKÜN DEĞİL

Altın Piyasalarında yaptığı tahminlerle öne çıkan İslam Memiş kiracılarla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Memiş, barınma ihtiyacı olanların dikkatini çekerek, son yıllarda müstakil evlerden 3+1, 2+1 ve 1+1 dairelere geçişin yaşandığını ve artık cebindeki para ile İstanbul veya metropol şehirlerde 1+1 daire almanın mümkün olmadığını belirtti. Sistem böyle kurulduğu için uzun vadeli kira kontratlarına mahkum edileceğimizi söyleyen Memiş, ev alacaklara da "Kavgalar başlayacak" diyerek uyardı. Yarısı Bizden kampanyasının çok iyi bir kampanya olduğunu belirten Memiş, TOKİ'nin ucuz evler verdiğini ve bu fırsatın dünyada eşi benzerinin olmadığını ve bundan sonra da olmayacağını ifade etti.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

TOKİ KONUSUNDA VATANDAŞLARA ÇAĞRI YAPTI

İslam Memiş, barınma ihtiyacı olan vatandaşlara acil çağrıda bulunarak, son yıllarda müstakil evlerden 3+1, 2+1 ve 1+1 dairelere geçişin yaşandığını ve artık İstanbul veya metropol şehirlerde cebindeki para ile 1+1 daire almanın mümkün olmadığını belirtti. Sistem böyle kurulduğu için uzun vadeli kira kontratlarına mahkum edileceğimizi söyleyen Memiş, ev alacaklara da "Kavgalar başlayacak" diyerek uyardı. Ancak Yarısı Bizden kampanyasının çok iyi bir fırsat olduğunu ve TOKİ'nin insanlara dünyada eşinin benzerinin olmayacağı ucuz evler verdiğini vurgulayan Memiş, vatandaşları bu fırsatı değerlendirmeye çağırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading