Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kadın taksiciye satırla saldırdılar! 'Canımdan olabilirdim'

Kadın taksiciye satırla saldırdılar! 'Canımdan olabilirdim'

Antalya'da taksicilik yapan Hatice Çağar Mirasedoğlu, durak başkanı S.M'nin kendisine sopa ve satırla saldırdığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Mirasedoğlu durakta kadın olduğu için istenmediğini ifade etti.

Genel

23.01.2024, 18:25

Antalya'da taksi şoförü bir kadın, durak başkanının kendisine satırla saldırdığını iddia etti. 

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir taksi durağında 4 ay önce kendi aracıyla taksicilik yapmaya başladığın ifade eden Hatica Çağar Mirasedoğlu, bu süreçte çalıştığı kişilerle zorluk yaşadığını, durakta istenmediğini iddia etti. Taksici kadın, farklı gerekçelerle duraktan ceza aldığını da söyledi. 

2 ay önce bu cezalardan birini görmek için duraktaki karar defterini isteyen Mirasedoğlu, durak başkanının defteri vermediği için aralarında kavga çıktığını ifade etti. 

Bunun üzerine durak başkanının aracına giderek satır aldığını, o satırla kendisine saldırdığını iddia etti. 

10 Mart Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir mitingi saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

BENİ ÇALIŞTIRMAMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORLAR

Olayla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu ifade eden Mirasedoğlu, "Soruşturma devam ediyor ama geçen süreye rağmen bu makamlardan hiçbir yanıt alamadım. Bundan cesaret alarak üstüme gelmeye devam ettiler. Durakta telsizi arıyorum cevap vermiyorlar, alay ediyorlar, kaba davranıyorlar. Durakta daha önce kavga edip mahkemelik olan kişiler, şimdi bana karşı birlik oldu. Bir kadın olarak beni çalıştırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar" diye konuştu.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

DURAKTAKİLER BENİ KORKUTUYOR

Olaylar yüzünden korkutuğunu ifade eden taksici kadın, "Korkuyorum. Herhangi bir yaptırım uygulanmayınca üzerime gelmeye devam ediyorlar. Beni işleyişe sokmamaya çalışıyorlar. Benim için başkalarına 'bırak bu terbiyesiz, saygısız kadını' dediler." ifadelerini kullandı.

Söylenenlere tepki gösterince kafasına çay bardağı attıklarını ifade eden Mirasedoğlu, KADES uygulamasından polis çağırdığını ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading