Yandex Metrica

Kadıköy'de papağan akını! Vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi

Kadıköy'de papağan akını! Vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi

Kadıköy'de, halk arasında İskender papağanı olarak bilinen yeşil papağan kuşu görenleri mest etti. Onlarca papağan sürüsü Kadıköy'de renkli görüntüler oluşturdu.

Genel

23.01.2024, 18:53

Kadıköy’de İskender papağanı olarak bilinen tropikal iklim kuşu yeşil papağan sürüsü havaların ısınmasıyla birlikte kent merkezinde renkli görüntüler oluşturdu.

Milli Eğitim Bakanı tarih vererek açıkladı: Kamuya kaç öğretmen atanacak? Milli Eğitim Bakanı tarih vererek açıkladı: Kamuya kaç öğretmen atanacak? Haberi Görüntüle

KADIKÖY SOKAKLARINDA BAHARIN MÜJDECİSİ

İHA'nın haberine göre, kırmızı gagası ve yeşil renkleriyle görenleri hayran bırakan İskender papağan sürüsü ile karşılaşan vatandaşlar şaşkına döndü. Mahallede bulunan tesbih ağaçlarına konarak ağacın üzerindeki yemişleri yiyen yeşil papağan sürüsünün cıvıl cıvıl sesleri, Kadıköy sokaklarında baharı müjdeledi.

İstanbul'un göbeğinde dehşet! Okuldan atılan öğrenci müdürünü silahla vurdu! İstanbul'un göbeğinde dehşet! Okuldan atılan öğrenci müdürünü silahla vurdu! Haberi Görüntüle

'YENİ YENİ GÖRMEYE BAŞLADIK'

Mahalle esnaflarından Kadir Argu, “Mahallemizde bu papağanları yeni yeni görmeye başladık. Biz kuş olarak bakıyorduk ama yeni öğrendik İskender papağanlarıymış. Değişik bir kuş, yeni gördük. Mahallemiz cıvıl cıvıl kuş sesleriyle doldu. Mahalleli olarak bu durumdan memnunuz, huzurluyuz, mutluyuz” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading