Yandex Metrica

İstanbullu kabusu yaşadı! Bu sefer tam köprü girişinde

İstanbullu kabusu yaşadı! Bu sefer tam köprü girişinde

İBB'ye bağlı İETT'de alışık olunan bir arza daha yaşandı. Sabah saatlerinde Mecidiyeköy Sultanbeyli seferini yapan 622 hat numaralı İETT Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde arıza yaptı. Vatandaş mağdur oldu.

Genel

23.01.2024, 19:11

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun göreve gelmesinin ardından bakımsız bırakılan İETT otobüslerinin her gün onlarcası arıza yapıyor. İstanbul’da İETT otobüslerinde sıkça yaşanan arızalara bugün bir yenisi daha eklendi.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

DAKİKALARCA YOL KENARINDA BEKLEDİLER

Vatandaşların İETT çilesi Mecidiyeköy'den Sultanbeyli'ye giden 622 hat numaralı İETT otobüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün girişinde arıza yaptı. Sabah saatlerinde işyerlerine gitmek için yola koyulan vatandaşlar beklemedikleri bu olay karşısında mağdur oldu. Otobüsten indirilen vatandaşlar, dakikalarca otoyolun kenarında beklemek zorunda kaldı. Arıza nedeniyle köprü istikametinde de trafikte aksamalar yaşandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading