Yandex Metrica

İstanbul'da kurt tehdidi! Gece kırsal mahallelere inip koyunları parçaladılar

İstanbul'da kurt tehdidi! Gece kırsal mahallelere inip koyunları parçaladılar

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde kırsal mahallelere gece saatlerinde kurt indi. Bölge sakinlerinin iddiasına göre kurtlar ahırlara girerek 18 koyunu öldürdü. Mahalle sakinleri yetkililerden duruma çözüm bulmasını istedi.

Genel

18.03.2024, 22:59

İstanbul Arnavutköy'de İstanbul Havalimanı'na yakın kırsal mahallelerden olan Yassıören'de geçtiğimiz cumartesi Arif Güner'e ait 18 koyun iddialara göre kurt saldırısına uğrayarak telef oldu. 

Hayvancılıkla geçimini sağlayan mahalle sakinleri kurtların ahırlara girerek koyunları öldürdüğünü bu yüzden mağdur olduklarını belirtti. 

Diğer yandan mahalle sakinleri kurtlardan tedirdgin olduklarını korku içinde hayvanlarını beslediklerini belirtti.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

18 KOYUN KURT SALDIRISINDA TELEF OLDU 

18 koyunun öldüğünü söyleyen Arif Güner şu ifadelere yer verdi: 

Sabah telefonla öğrendim, geldim baktığımda şok oldum. Bütün hayvanlarım yerde hepsi parçalanmış. İlçe tarım ekipleri geldi tutanak tutuldu. 18 tane koyunum telef oldu. Burada toplamda 78 tane hayvanım vardı. Boyun kısımlarından ısırmış boyun kısımdan köpük geliyor, kurt nefes borusunu kırmış. Bu köpek saldırısı değil. Benim hayvanlarıma zarar verildiği gün yol üzerinde 3 tane kurt görmüşler. 

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

'GECELERİ UYUYAMIYORUZ'

Mahalle sakini Feridun Tütüncü, "Bu kurtlardan tedirgin oluyoruz. Köyde arkadaşımızın hayvanlarına girmiş. Bizim de var. Her gün tedirgin oluyoruz. Geceleri de uyumuyoruz. Buna bir çare bulunması gerekir" dedi.

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

'KURT SALDIRISI OLDUĞUNDAN EMİNİZ'

Kurt saldırısında 4 koyunu öldüğünü söyleyen Nevzat Tütüncü de şunları aktardı:

Bu aralar bize çok musallat oldu. Bundan 20 gün önce benim ahırıma girmişti. Ben erken müdahale ettim, fazla zarara uğramadım. Benim 4 tane koyunum öldü. Kurt saldırısı bunlar, bundan eminiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading