Yandex Metrica

İŞKUR KPSS'siz 300'den fazla personel alımı yapacak! İŞKUR memur alımı başvuru tarihi ne, hangi kadrolara alım yapılacak?

İŞKUR KPSS'siz 300'den fazla personel alımı yapacak! İŞKUR memur alımı başvuru tarihi ne, hangi kadrolara alım yapılacak?

Devlet kamu kurum ve kuruluşlarına KPSS puanı ile alım yaptığı gibi İŞKUR veya Resmi Gazete'de yayımlanma şartıyla açıktan atama ile personel alımı gerçekleştiriyor. Açıktan atamalar bu ara hız kazandı. Bu alımlarda KPSS şartı bulunmuyor. İŞKUR KPSS'siz 300'den fazla personel alımı yapacağını duyurdu. Peki İŞKUR memur alımı başvuru tarihi ne, hangi kadrolara alım yapılacak?

Genel

05.04.2024, 00:44

İŞKUR KPSS şarkı olmadan personel alımı yapacağını duyurdu. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarına Resmi Gazete'de yayımlanma şartıyla da işçi alımı yapılmaktadır. Son başvuru tarihlerinin farklılık gösterdiği bu ilanlarda İŞKUR ilanlarına 4 gün içerisinde; Resmi Gazete ilanlarına da 15 gün içinde başvuru yapılması gerekiyor. İŞKUR KPSS'siz 300'den fazla personel alımı yapacağını ilan etti. Peki İŞKUR memur alımı başvuru tarihi ne, hangi kadrolara alım yapılacak?

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

İŞKUR MEMUR ALIMI TARİHİ NE?

İŞKUR aracılığıyla kamu murum ve kuruluşlarına personel alımı yapılıyor. İlanlarda en az ilköğretim mezunu olma şartıyla; lise, ön lisans ve lisans mezunu kamu personeli arayışı içerisinde olan kurumlar bulunmaktadır. Şu sıralar birçok kurum hem daimi hem de geçici işçi arayışı içerisinde olduğu fark edilmektedir. 

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

İlanlara göre, 2. Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü; 00006881603 ilan numarasıyla başvuruları almak şartıyla 9 engelli büro personeli, 00006881477 iş ilan numarası ile 1 engelli oto mekanikeri, 00006881572 ilan numarasından 3 yolcu taşıma şoförü, 1 engelli oto döşemecisi (00006881530), 1 engelli marangoz (00006881435) ve 5 engelli aşçı (00006881079) alımı yapacak. Eskişehir Eti Maden İşletmeciliği Kırka Bor İşletme Müdürlüğü 1 engelli, 2 eski hükümlü olma şartıyla 3 proses işçisi ararken; Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Tesisleri İşletme Müdürlüğü, 00006880323 ilan numarasından başvuru alımı yapacağı 1 servis elemanı arayışındadır. Bu kurumların dışında S.D.Ü. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ise; 25 beden işçisi, 1 çim saha görevlisi, 3 traktör şoförü ve 1 kendi yürür özel tarım makineleri bakım ve onarımcısı alımı yapacak. Bunlar dışında Afyon Kocatepe Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı 1 tarım işçici ve 3 hayvan bakıcısı ararken; Davulga Belediye Başkanlığı ise, 1 iş makineleri operatörü istihdam edeceğini açıkladı.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

257 PERSONEL ALIMI DAHA YAPILMASI BEKLENİYOR

İŞKUR’un dışında Resmi Gazete’de kamu kurum ve kuruluşları personel alımı gerçekleştireceğini ilan edebiliyor. Bu ilanlara bakıldığında ise, Dicle Kalkınma Ajansı, 3 uzman personel arayışı içerisindeyken Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü, 4 kamu işçisi; Karabük Üniversitesi Rektörlüğü, 50 sözleşmeli kamu personeli; Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğü, 30 araştırma görevlisi; Bursa Teknik Üniversitesi, doçent ve doktor öğretim üyesi olarak görevlendirmek üzere 12 yeni personel; Dicle Üniversitesi Rektörlüğü, 42 öğretim görevlisi; Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü, 1 doçent; Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, 60 öğretim görevlisi; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü ise, 17 öğretim görevlisi alımı yapıyor. Diğer üniversitelerin alımlarıyla beraber bu ayda başvuruları devam eden 257 devlet memuru atamasının açıktan yapılması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading