Yandex Metrica

İş arayanlara müjdeli haber! Kamuya en az lise mezunu KPSS’siz acil personel alımı yapılacak!

İş arayanlara müjdeli haber! Kamuya en az lise mezunu KPSS’siz acil personel alımı yapılacak!

Kamu kurumlarında iş arayanların kaçıramayacağı bir personel alım haberi geldi. Kamuya en az lise mezunu KPSS'siz acil personel alımı başladı.  

Genel

21.04.2024, 11:21

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan ilana göre, İnsan Kaynakları Yönetimi Meslek Elemanı kadrosu için kamuya alım yapılacak. En az lise mezunları arasından yapılacak olan personel alımında başvurular İŞKUR üzerinden başladı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

İŞTE BAŞVURUNUN ŞARTLARI 

Yayımlanan ilanda özel şartlar da ayrıntılı olarak açıklandı. Ehliyet şartının arandığı kamu personel alımında özel şartlar şu şekilde sıralandı:

1) Kamu Kurum ve Kuruluşlarında en az 1 yıl İnsan Kaynakları Yönetimi Meslek Elemanı olarak çalıştığını gösterir SGK dan alınan Hizmet Belgesi.

2) B sınıfı ehliyete sahip olmak (En az 5 yıllık)

3) Noter kura çekilişi 19.03.2024 tarihinde saat 10.00’da Mezitli Belediyesi Meclis Salonunda yapılacaktır.

Not: Noter Kur’a çekilişi, sınav günü ve diğer duyurular Belediyemizin http://www.mezitli.bel.tr sitesinden yapılacaktır.

Alımlar Mersin Mezitli ilçesinde bulunan Mezitli Belediye Başkanlığı’na yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak alınacak olup alımların adimi olarak yapılacağı ifade edildi. Başvuracak adaylarda KPSS puan şartının aranmadığı da gelen bilgiler arasında!

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurmak isteyenler için başvuruların online olarak yapılacağı ifade edildi. Kura çekimi ile yapılacak olan personel alımında adayların TC kimlik numarası ve şifreleri ile İŞKUR'a giriş yaptıktan sonra ilana başvurabilecekleri belirtildi. Yayımlanan ilan için son başvuru tarihinin 12 Mart 2024 olduğu açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Loading