Yandex Metrica

İçişleri Bakanı Soylu Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı! Polis Teşkilatı 177 yaşında

İçişleri Bakanı Soylu Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı! Polis Teşkilatı 177 yaşında

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayınladı. Soylu mesajında, suçla mücadelede başarının arttığını belirterek suç oranlarının düştüğünü ifade etti.

Genel

23.01.2024, 19:06

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı. 

Soylu teşkilatın 177 yıllık olmasına rağmen kurulduğu günle ayın kalmayarak her gün daha da ilerlediğini, beşeri ve teknik kapasitesinin arttığını belirtti. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

'15 TEMMUZ'UN TAHRİBATINI HİSSETTİRMİYORLAR'

Soylu mesajında, "15 Temmuz'un tahribatını aziz milletimize hissettirmemek için mesai mefhumunu gözetmeden çalışan Türk Polisi, koronavirüs salgınından doğal afetlere kadar çok geniş bir yelpazede kamu düzenini korumak için ortaya koyduğu bu çabasını, sayılara yansıyan başarılarla taçlandırmıştır" ifadelerine yer verdi. 

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

SUÇ ORANLARI CİDDİ DERECEDE DÜŞTÜ 

Türkiye'de işlenen suç oranlarına dair bir istastik verisi de paylaşan Soylu, 2017-2021 arasında evden hırsızlıkta yüzde 42, yankesicilik ve kapkaç olaylarında yüzde 70, madde bağlantılı ölümlerde yüzde 76,7; artan araç ve nüfusa rağmen 2015-2021 arasında trafik kazalarındaki can kayıplarında yüz bin nüfus başına yüzde 37,5 azalışın ve şehirlerde 31 Aralık 2016'dan bugüne terör saldırısına geçit verilmemesini, Türk Polis Teşkilatı'nın başarısı olarak değerlendirdi.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

'O YILDIZ O ÜNİFORMA 177 YAŞINDA' 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Soylu şu ifadelere yer verdi:

"O yıldız, o üniforma 177 yaşında.
Cibali Karakolu, 177 yaşında...

Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm Polis Şehitlerimizi, Gazilerimizi ve bu teşkilat için emek veren büyüklerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum..." ifadelerine yer verdi. 

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

'TÜRK POLİSİ MİLLETİMİZİN GÖZBEBEĞİDİR'

Soylu tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: 

Cumhuriyetimizin ikinci asrına başlarken bu ülkeyi bize emanet edenlere mahcup olmayacak şekilde bu yola devam edeceğimize, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın milletimize yakışır bir öz güvenle ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşıp bu güzel emaneti layıkıyla teslim edeceğimize yürekten inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin gözbebeği olan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm Polis şehitlerimizi, gazilerimizi ve bu teşkilat için emek veren büyüklerimizi, rahmet ve minnetle anıyor, bütün mesai arkadaşlarımı ve ailelerini sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading