Yandex Metrica

İBB çalışanının terör kampında keleşli fotoğrafı ortaya çıktı!

İBB çalışanının terör kampında keleşli fotoğrafı ortaya çıktı!

CHP'li İBB'de Sosyal Hizmet Uzman olarak görev yapan Şafak Duran isimli şahsın, terör örgütünün kampında elinde uzun namlulu silahla çekilmiş fotoğrafı tespit edildi. Şafak Duran bu sabah çalıştığı İBB'ye ait binada gözaltına alındı.

Genel

23.01.2024, 19:11

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 9 Aralık 2021 tarihinde TBMM Genel Kurulu’ndaki bütçe görüşmeleri sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 557 kişinin terör örgütü bağlantısı olduğunu açıklamıştı. Bakan Soylu'nun yaptığı açıklamanın ardından, İçişleri Bakanlığı müfettişleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde denetim başlatmıştı.

İçişleri Bakanlığı'nın İBB'de görev yapan terör bağlantılı personellerle ilgili özel teftişinin ardından bazı personellerin apar topar işten atıldığı ortaya çıkmıştı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

SİLAHLI FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından CHP'li İBB'de Sosyal Hizmet Uzmanı olarak çalışan 1992 İstanbul-Kadıköy doğumlu Şafak Duran isimli şahsın, 2016 yılında Şırnak ilinde PKK/KCK terör örgütü üyelerinden elde edilen dokümanlarda kırsal alanda elinde uzun namlulu silah ile çekilmiş fotoğrafı tespit edildi. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

GÖZALTINA ALINDI

Güvenlik güçlerinin tespiti üzerine şahsın terör örgütü PKK ile iltisaklı olduğu tespit edildi. Şafak Duran isimli örgüt mensubu şahıs, bu sabah İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait çalıştığı binada gözaltına alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading