Yandex Metrica

Hakan Telli şehit oldu! Saldırganlar etkisiz hale getirildi!

Hakan Telli şehit oldu! Saldırganlar etkisiz hale getirildi!

İstanbul Kağıthane'de uyuşturucu operasyonunda polislere uzun namlulu silahlarla saldırıldı. Saldırıda 2 polis yaralandı. Yaralı polislerden Hakan Telli yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hakan Telli şehit düştü. Operasyonda 1 saldırgan ölü ele geçirildi. 1'i yaralı toplam 4 kişi gözaltına alındı. Şehit polis Hakan Telli kimdir?

Genel

03.04.2024, 01:40

İstanbul Kağıthane'de bir adrese uyuşturucu operasyonu düzenleyen güvenlik güçlerine uzun namlululu silahlarla saldırıldı. Otomatik silahlarla ateş açılmasıyla 2 polisin yaraladı. Yaralanan polislerden Hakan Telli kurtarılamayarak şehit oldu. Olay gece saat 00.30 sıralarında Kağıthane Hamidiye Mahallesi Ferman Caddesi'nde yaşandı. Uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen bir eve yapılan baskında polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateşte bir polisimiz şehit düştü.  A.Y.Ç. İsimli polis memuru da saldırıda yaralandı. 

İstanbul'da trafik çilesinin faturası ağır! Adil Karaismailoğlu açıkladı: Milyarlarca dolar trafikte buhar oldu! İstanbul'da trafik çilesinin faturası ağır! Adil Karaismailoğlu açıkladı: Milyarlarca dolar... Haberi Görüntüle

HAKAN TELLİ ŞEHİT OLDU

Kalleş saldırıda bir polisimiz şehit oldu. Uzun namlululu otomatik silahlarla yapılan saldırıda yaralanan Hakan Telli kurtarılamayarak şehit oldu. 

7.0 şiddetinde deprem olabilir! Uzmanlar o bölge için uyardı: Yeni fay hattı keşfedildi! 7.0 şiddetinde deprem olabilir! Uzmanlar o bölge için uyardı: Yeni... Haberi Görüntüle

HAKAN TELLİ KİMDİR?

2007 yılında polisliğe başlayan Hakan Telli evli ve iki çocuk babasıydı. Hakan Telli'nin cenazesi 11.00’de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde düzenlenecek uğurlama merasiminin ardından memleketi Tokat’a gönderilecek.

THY duyurdu: Tecrübesiz kabin memuru alımı ilanı açıldı! Sadece tek bir şarta dikkat edilecek! THY duyurdu: Tecrübesiz kabin memuru alımı ilanı açıldı! Sadece tek... Haberi Görüntüle

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği olaya ilişkin açıklamada bulundu. Valilik'ten gelen açıklamada  "Saat 01.55 sıralarında Kağıthane İlçesi Hamidiye Mahallesinde bulunan bir adrese “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında gelen ihbarı değerlendirmek üzere olay yerine intikal eden ekibimize, ikamete giriş esnasında içeride bulunan şahıslar tarafından uzun namlulu silah ve tabanca ile ateş açılmıştır. Binadan açılan ateş sonucu operasyonda görevli Hakan Telli  ve A.Y.Ç. isimli Polis Memurlarımız ağır şekilde yaralanmıştır.

​Adrese çağırılan takviye ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen müdahale neticesinde D.A isimli şahıs ölü, O.A isimli şahıs yaralı G.D., K.T. ve A.A isimli şahıslar ise sağ olarak ele geçirilmiştir.

​Hakan Telli ve A.Y.Ç isimli Polis Memurlarımız, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmış, Hakan Telli yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

A.Y.Ç. isimli Polis Memurumuzun tedavisi devam etmektedir. ​Konu ile ilgili başlatılan tahkikat devam etmektedir.

Operasyonda Şehit olan polis memurumuz Hakan Telli’nin cenazesi bugün saat 11.00’de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde düzenlenecek uğurlama merasiminin ardından memleketi Tokat’a gönderilecektir.

Emniyet teşkilatımıza 2007 Yılında İzmir’de katılan aziz şehidimiz Hakan Telli evli ve iki çocuk babasıydı." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading