Yandex Metrica

Haftanın ilk gününde metrobüs ve köprüde yoğunluk

Haftanın ilk gününde metrobüs ve köprüde yoğunluk

9 günlük bayram tatilinin sona ermesinin ardından ilk mesai gününde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte trafik yoğunluğu yaşandı. İşlerine gitmek üzere yola dökülen binlerce kişi metrobüslere akın edince yoğunluk yaşandı.

Genel

23.01.2024, 17:42

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesi ile yeni haftanın ilk gününde mesai başladı. İstanbul'da sabah saatlerinde mesaiye başlamak için evden çıkanların toplu taşımayı kullandıkları görüldü. Kendi araçları ile işe gitmek isteyenler trafiği hareketlendirdi.15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğunluğu yaşandı.

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren metrobüs ve metrobüs duraklarında yoğunluk yaşandı. Beylikdüzü ve Avcılar'dan hareket eden metrobüslerin uğradığı duraklarda büyük yığılma oldu.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

PEŞ PEŞE SEFERLER KONULDU

Metrobüslerdeki yoğunluğu azaltmak amacıyla peş peşe seferler konuldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading