Yandex Metrica

Sitede Ara

FETÖ üyelerine yeni talimatlar: Enstrüman çalın spor giyinin kızları da ekleyin

FETÖ üyelerine yeni talimatlar: Enstrüman çalın spor giyinin kızları da ekleyin

FETÖ'nün güncel yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda 'Tedbirname' ele geçirildi. 19 sayfalık tedbirnamede FETÖ2nün gençlerin beynini nasıl yıkadığı ortaya çıktı.

Genel

23.01.2024, 19:05

Fethullahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz 2016’da düzenlenen hain darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. O gece 251 yurttaş şehit olurken, 2 bin 196 yurttaş da gazi oldu ancak FETÖ, gençlerin beyinlerini yıkamaya hain planını hayata geçirmek istiyor.

Sabah gazetesinin aktardığı habere göre; FETÖ'ye yönelik yürütülen operasyon kapsamında bir örgüt mensubunun dijital materyallerinden 'Tedbirname' ele geçirildi. FETÖ'nün beynini yıkadığı gençlerin "Öğrenci Evi" yapılanması içerisine girerek örgütlendikleri ortaya çıktı. Geçen hafta başlatılan soruşturma kapsamında 5 ilde 10 adrese yapılan baskında bu evlere giden 39 öğrenci gözaltına alındı.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

GİZLİLİK KURALLARI

19 sayfalık uygulanması gerekenler listesi şeklinde uyarılarda bulunulan tedbirnamede örgütün gizli bir şekilde hayatta kalması ve dikkat çekmemesi için her hareketi hesaba almışlar. Evde yaşam semineri adı altında anlatılan tedbirler okulda tedbir, evde tedbir, tarz ve giyim ile iletişim güvenliği adı altında 4'e bölünmüş olarak belirlendi. Tedbirnamede şu hususlara dikkat çekildi; Okul arkadaşları kesinlikle hizmetle irtibatlı olduğunuzu bilmemeli. Kaldığınız ev, sınıf arkadaşlarına uygun senaryo ile izah edilmeli. (Ailem evi tuttu, liseden arkadaşımla tuttuk, neden okula yakın bir muhitte kalmıyorum çünkü ailem istemedi ve bu semte yakın oturan akrabalarım var onlara yakın olmak istedim vs...) Zorunlu olmadıkça sınıf arkadaşlarınız eve davet edilmemeli.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

''KIZLARI WHATSAPP GRUPLARINIZA ALIN''

Okulda sosyal olmalıyız. Üniversite Öğrenci Kulüplerine üye olunmalı. Üye olunan kulüp toplantılarına dönemde en az bir kez katılınmalı ve ilginize göre aktif veya pasif görev alınmalı. Okula, bizim yayınevlerinden kitap veya dökümanla gidilmemeli. Elimizde böyle dökümanlar olmamalı. Tedbirli bir şekilde dijitalde olmalı. Okulda kesinlikle ulu orta cep telefonundan bizim programlara girilmemeli, girmek gerekiyorsa tenha ve kamerasız alanlar tercih edilmeli. Kampüsün her yerinde 7/24 aktif kamera sistemi var, buna göre tedbirli olunmalı. Kızları whatsapp gruplarına alabilirsiniz.

Görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Erkek öğrencilere etek giydirip peçe taktırarak dans ettirdiler! Görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Erkek öğrencilere etek giydirip peçe... Haberi Görüntüle

GİYİM KUŞAMDA SABİT TARZ ŞARTI

Öğrenci evlerinde kalan gençlerin özellikle sabit tarzda giyinmesi gerektiğine dikkat çekildi. Sosyal alanlarda enstrüman çalmayı bilen kişilerin çalgı aletlerini yanında taşımaları istendi. Öğrencilerin giyim konusunda spor tarzına ağırlık verilmesi özellikle vurgulandı. Fazla abartı olmamak şartı ile çeşitli kolye ve bilezikler kullanılması istendi.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

"VPN AÇ İNTERNETTEN İLETİŞİM KUR''

İletişimde gizliliğin esas alınması özellikle vurgulandı. Öğrencilerin kendi üzerlerine hat açtırmamalarına dikkat çekildi. İletişimde Whatsapp kullanılacaksa VPN açılarak kullanmaları aksi takdirde Viber yada Signal gibi iletişim programlarının kullanmaları istendi. Ayrıca aranması yada Bylock olanların kesinlikle daha dikkatli olması ve hat kullanacaksa 3'üncü şahıslar üzerinden alınan hatları kullanması belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading