Yandex Metrica

Fenomen olmak isteyen kadının son durağı ruh sağlığı hastanesi oldu

Fenomen olmak isteyen kadının son durağı ruh sağlığı hastanesi oldu

Ordu'nun Ünye ilçesinde fenomen olmak isteyen kadın intihar teşebbüsünde bulundu. Ardından polis ekipleri tarafından ruh sağlığı hastanesine yatırıldı.

Genel

21.03.2024, 15:49

Ordu'da bir kadın önce yola yatarak trafiği kapattı, sonra denize atlayarak intihar etmeye çalıştı. Sosyal medyada fenomen olmak için kurgu yaptığı anlaşılan kadın, polis ekipleri tarafından ruh sağlığı hastanesine götürüldü. 

İstanbul'da trafik çilesinin faturası ağır! Adil Karaismailoğlu açıkladı: Milyarlarca dolar trafikte buhar oldu! İstanbul'da trafik çilesinin faturası ağır! Adil Karaismailoğlu açıkladı: Milyarlarca dolar... Haberi Görüntüle

FENOMEN OLMAYA ÇALIŞIYORMUŞ

Ordu'nun Ünye ilçesinde önce caddede yere yatan, sonra denize atlayarak intihar etmeye çalışan Suna Yeşil'in sosyal medyada fenomen olmak için kurgu yaptığı ortaya çıktı.

Niksar caddesinde bir anda aniden kendini yola atan Suna Yeşil yolu kapatınca olay yerine polis ekibi sevk edildi. 

Bu sırada yerden kalkan kadın gözden kayboldu. Bir süre sonra Atatürk Parkı'nda bir kadının denize atladığı ihbarını alan polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sahile geçti. 

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

İNTİHAR ETMEYE ÇALIŞTI

Sudan çıkarılan kadın Ünye İskelesi'ne getirildi. Bu sırada az önce yola atlayan kadının, denize atlayan kadınla aynı kişi olduğu belirlendi. 

Akşam saatlerinde ise kaldığı otelin balkonundan intihara kalkışan kadını son anda otel çalışanları kurtardı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Suna Yeşin'in psikolojik sorunları olduğu tespti edilince Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine götürüldü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading