Yandex Metrica

Ermeni lobisi kudurdu! Türkiye için çirkin kampanya

Ermeni lobisi kudurdu! Türkiye için çirkin kampanya

Türkiye'nin ABD'de 40 adet F-16 uçağı satın almak istemesi Ermenistan'ı deliye döndürdü. Ermenistan, bir dizi engellemelerde bulunmak amacıyla çirkin kampanya yürütmeye başladılar.

Genel

23.01.2024, 18:05

Reuters, Türkiye'nin ABD'den 40 adet F-16 savaş uçağı almak için teklifte bulunduğunu yazmıştı. F-16 konusuyla ilgili ABD'den açıklama geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Politika gereği, Bakanlık, önerilen savunma satışları veya transferleri Kongre'ye resmi olarak bildirilinceye kadar onaylamaz veya yorum yapmaz" ifadelerini kullandı.

İHA ve SİHA'daki başarılarıyla dünyanın gıptayla baktığı Türkiye'nin ABD'den F-16 uçağı satın almak istemesi Ermenistan'da huzurzuzluk yarattı. Hatta Ermeniler, sosyal medyada çirkin kampanya yürütmeye başladılar. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'Yİ ENGELLEMK İÇİN KAMPANYA BAŞLATTILAR

'Armenian National Committee of America' (ANCA) adlı sivil toplum kuruluşun Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Amerikan sivil toplum gruplarından oluşan bir koalisyon, Türkiye'nin niyet ettiği 40 adet Lockheed Martin F-16 savaş uçağı alımını engellemek için bir kampanya başlattı" ifadeleri kullanıldı. Yapılan paylaşımda, '#NoJetsForTurkey' (Türkiye'ye jet yok) etkiketini kullanmaktan geri kalmadılar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading