Yandex Metrica

Edirne'ye Bulgar akını! Yılbaşı için otellerde boş oda kalmadı

Edirne'ye Bulgar akını! Yılbaşı için otellerde boş oda kalmadı

Edirne'ye komşu ülke Bulgaristan'dan gelen turist sayısı giderek artıyor. Yılbaşı öncesi alışveriş yapmak için düzenlenen turlar ve özel araçlarıyla kente gelen binlerce turist, esnafın yüzünü güldürdü.

Genel

23.01.2024, 18:27

Bulgaristan'dan yeni yıl alışverişi için Edirne'ye gelen turistler, otellerde boş yer bırakmadı. 

Türkiye Otelciler Birliği Edirne Temsilcisi Gökhan Balta, yoğun bir Bulgar turist akını olduğunu ifade ederek, Edirne'de var olan 2500 yatak sayısının tamamımın Bulgar turistler tarafından doldurulduğunu açıkladı. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

OTELLERDE BOŞ ODA KALMADI

Otel işletmecisi Mustafa Altunhan, Edirne'de bütün otellerin yılbaşına kadar dolu olduğunu açıkladı. Yılbaşı için Bulgaristan'dan çok sayıda turist geldiğini ifade ederek, "Çılgınca alışveriş yaparak bagajlarını dolduruyorlar" diye konuştu.

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

'EN ÇOK BAKLAVA ALDIK' 

Bulgaristan'dan alışveriş için Edirne'ye gelen Belgin Ahmetova, "Yılbaşı alışverişi için geldik, ne bulduysak onu aldık. Ama en çok baklava satın aldık. Turla geldik ve burada her şey çok kaliteli. Bize ucuz geliyor. Yılbaşını buradan yaptığımız alışverişler ile geçireceğiz" ifadelerini kullandı. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading