Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İhracatta yıllık 212 milyar doların üzerine çıkmayı başardık

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İhracatta yıllık 212 milyar doların üzerine çıkmayı başardık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu.

Genel

23.01.2024, 18:06

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı. 

AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına salondakileri selamlayarak başladı ve "Sizin için, Adanamızın huzuru, refahı, esenliği için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

ADANA'YA 50 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

"Adana'ya toplam 50 milyar liralık yatırım yaptık." diyen Erdoğan, her anlamda Adana'nın yanında olduklarını dile getirdi.

"Muhalefetin yabancı yatırımcıları ürkütmeye çalıştığı bu dönemde atılan adımlar imzadır." diyen Erdoğan, yatırım düşmanı odaklara rağmen uluslararası yatırımcıların Türkiye'ye güvediğine dikkat çekti. Erdoğan, yapılan yatırımların muhalefetin yalan üzerine kurulu propagandasının işe yaramadığının ispatı olduğunu belirtti. Muhalefetin çarpıtmalarına rağmenuluslararası yatırımcıların Türkiye'ye güvendiğinin altını çizen Erdoğan, uluslararası piyasalardaki sıkıntılara rağmen, Türkiye'nin ihracatta yıllık 210 milyarın üstüne çıkmayı başardığını ifade etti.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

'KÜRSÜDE MİLLETİMİZE VERDİĞİMİZ SÖZLERİ UNUTANLARDAN OLMADIK'

Turizmde farklı bir ivme yakalayarak geçen seneki kayıpların büyük bölümünü telafi ettiklerini söyleyen Erdoğan, AK Parti'nin, Türkiye'nin geleceğine dair gençlere umut aşılayan yegane parti olduğunu vurguladı.

Erdoğan, "Kürsülerde milletimize verdiğimiz sözleri unutanlardan olmadık." sözleriyle muhalefetin yalan siyasetiyle milleti meşgul ettiğini dile getirdi. Bir konuda başarısız kaldıklarını söyleyen Erdoğan, Türkiye'deki büyük dönüşümden muhalefetin de nasiplenmesini sağlayamadıklarını ifade etti.

Pandemi sürecinde Adana'da 'sahra hastanesi' diye hangar yerini sergilediğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun millete sahra hastanesi diye pazarladığı yerin koca bir hangar olduğunun ortaya çıktığını belirtti.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

'MUHALEFET HÂLÂ KİMLİKLER VE KORKULAR ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYI SÜRDÜRÜYOR'

Erdoğan, dünyada taşlar yerinden oynarken, Türkiye'de statüko değişirken muhalefetin kendini güncellemeyi başaramadığını dile getirdi. CHP'nin başını çektiği muhalefetin hâlâ kimlikler ve korkular üzerine siyaset yapmaya devam ettiğini belirten Erdoğan, muhalefetin nasıl derin bir bunalım yaşadığının salgın döneminde tekrar görüldüğüne dikkat çekti. Muhalefetten Türkiye'nin salgın sürecini daha iyi yönetmesini sağlamak adına hiçbir teklif gelmediğini dile getiren Erdoğan, muhalefetin getirdiği başka konularla kendisini rezil ettiğini ifade etti.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

AK PARTİ ÜYE SAYISINDAKİ YÜKSELİŞ

"CHP Genel Başkanı, millet kendi canının derdindeyken umut tacirliği yaptığı için utandı mı?" diyen Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun israf dediği şehir hastanelerinin salgın döneminde milletimize şifa olduğunu hatırlattı ve "Muhalefetin eleştirdiği bu sağlık yatırımları tüm dünyada salgınla mücadelede örnek gösterilen kurumlara dönüştürüldü." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin üye sayısının 11,5 milyona yaklaştığını ifade eden Erdoğan, bunun tarihin en yüksek rakamı olduğunu vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading