Yandex Metrica

CHP'de iç savaş! Tanju Özcan Canan Kaftancıoğlu'ndan rahatsız

CHP'de iç savaş! Tanju Özcan Canan Kaftancıoğlu'ndan rahatsız

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı bir programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken Canan Kaftancıoğlu için 'Onun söylemlerinin önemli bir kısmı beni rahatsız ediyor.' dedi.

Genel

23.01.2024, 18:22

Yaptıklarından çok ırkçı yaptırımlarıyla gündeme gelen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı bir televizyon programında CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tepki gösterdi.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

'KAFTANCIOĞLU BENİ RAHATSIZ EDİYOR'

Canan Kaftancıoğlu'nun 2013 yılında Ermeni soykırımı ile ilgili atmış olduğu bir tweeti hatırlatırken Tanju Özcan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Kaftancıoğlu ile ideolojik olarak çok ciddi farklılıklarımız var. Onun söylemlerinin önemli bir kısmı beni rahatsız ediyor." 

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

'BİLMEK İSTEYENLER İÇİN İPUCU: 1915'

Hatırlanacağı gibi Canan Kaftancıoğlu, 2013 yılında sosyal medya hesabından, 1915 yılında yaşanan tarihi gelişmelerle ilgili Ermeni tezlerini destekleyen bir mesaj paylaşmıştı. Kaftancıoğlu, yaptığı paylaşımda "23 Nisan'dan bir sonraki gün neydi? Bilmek istemeyenler için ipucu: 1915" diyerek birçok kesimin tepkisini çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading