Yandex Metrica

Başkasının HES koduyla yolculuk yapan Kovid-19 hastasının başına gelene bakın

Başkasının HES koduyla yolculuk yapan Kovid-19 hastasının başına gelene bakın

Aydın'ın Söke ilçesindeki otogarda akıllara zarar olay.. Başkasının HES kodunu kullanan Kovid-19 hastası, yolcu otobüsünde yakalandı.

Genel

23.01.2024, 17:54

Kovid-19 hastası bir kişi, Aydın'ın Söke ilçesinde şehirler arası yolcu otobüsünde bir başkasına ait HES koduyla yolculuk yaparken yakalandıktan sonra yurtta karantinaya alındı.

İstanbul'un göbeğinde dehşet! Okuldan atılan öğrenci müdürünü silahla vurdu! İstanbul'un göbeğinde dehşet! Okuldan atılan öğrenci müdürünü silahla vurdu! Haberi Görüntüle

OTOBÜS BİLETİNİ BAŞKASININ HES KODUYLA ALMIŞ

AA'nın haberine göre, Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kovid-19 testi pozitif çıkan M.Z.T, İstanbul'a gitmek üzere bir başkasına ait HES kodunu kullanarak otobüs bileti aldı.

Kovid-19 hastası vatandaşın bu aldatmacası kısa sürdü. Çünkü polis ekipleri aldıkları ihbar üzerine Söke Otogarı'nda otobüsü durdurdu. Yolcuların HES kodu taraması sonucu karantinada olması gerektiği tespit edilen M.Z.T, 3 bin 150 lira para cezası kesilerek, karantina süresini tamamlaması için Germencik Kredi Yurtlar Kurumu yurduna yerleştirildi.

Otobüsteki yolcular ise bu durum sebebiyle M.Z.T'ye tepki gösterdi. Diğer taraftan, Söke Belediyesi ekipleri, tahliye edilen otobüsü dezenfekte etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading