Yandex Metrica

Başıboş sokak köpeği vahşetinin son kurbanı Mete oldu! O detay şoke etti

Başıboş sokak köpeği vahşetinin son kurbanı Mete oldu! O detay şoke etti

Bir başıboş köpek vahşeti de Van'da kayda geçti. Arkadaşlarıyla top oynadığı esnada başıboş sokak köpeği tarafından boynundan ısırılan Mete hayatını kaybetti. Köpeğin H.K tarafından sahiplenilip 4 gün bakıldığı ve sonrasında sokağa atıldığı öğrenildi.

Genel

05.04.2024, 15:13

Van'da başıboş sokak köpeği vahşeti bir çocuğu daha ailesinden ayırdı. Geçtiğimiz gün evinin bulunduğu sitede arkadaşlarıyla top oyanyan Emir Mete Durna başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Kilis'te kan donduran olay: Anne ve çocuklar boğuldu, baba ipte asılı halde bulundu! Kilis'te kan donduran olay: Anne ve çocuklar boğuldu, baba ipte... Haberi Görüntüle

METE HAYATINI KAYBETTİ

Saldırı sonucu boynundan ısırılan Mete, ağır yaralandı. Ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Durna, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, köpeği sahiplendiği belirlenen H.K. ise polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan H.K., geniş güvenlik önlemleri altında sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

İstanbul'un göbeğinde dehşet! Okuldan atılan öğrenci müdürünü silahla vurdu! İstanbul'un göbeğinde dehşet! Okuldan atılan öğrenci müdürünü silahla vurdu! Haberi Görüntüle

KÖPEĞE SADECE 4 GÜN BAKIP SOKAĞA BIRAKTI

H.K, Alman kurdu kırması olduğu belirtilen köpeği 25 Ocak'ta sahiplendi. 26 Ocak'ta da teslim alıp bakmaya başladı. Ancak tavuklarına zarar verdiği gerekçesiyle 30 Ocak'ta sokağa attı. Korkunç olay da aynı gün yaşandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading