Yandex Metrica

Ataşehir'de motosikletliyi korna bahanesiyle bayıltana kadar dövdüler

Ataşehir'de motosikletliyi korna bahanesiyle bayıltana kadar dövdüler

İstanbul, Ataşehir'de bir otomobildeki 5 kişi, kendilerine korna çaldığı gerekçesiyle 19 yaşındaki Doğukan Tepe'yi bayıltana kadar döverken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Genel

23.01.2024, 18:03

25 Eylül Cumartesi gece saat 01.30 sıralarında İstanbul, Ataşehir Bulvarı'nda yaşanan olayda iddialara göre, motosikletiyle evine giden Doğukan Tepe'nin önünde bir otomobil aniden durdu. Kendilerine korna çalarak tepki gösteren Tepe'ye otomobildekin kişiler silah gösterdi. Bunun üzerine korkup, motosikleti durduran Doğukan Tepe, otomobillerinden inen 5 kişiden bayılana dek dayak yedi. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

ÜZERİNDEKİ PARA VE ALTIN KOLYESİ GASBEDİLDİ

Kendine gelince kaçmaya çalışan Tepe, bu kez otomobildeki 2 kişi tarafından yakalanarak bir kez daha dövüldü. Ardından çalılıkların arasına koşarak kurtulmaya çalışan Tepe, tekrar saldırıya uğradı.  Yaşanan olayın ardından Doğukan Tepe kendisine saldırdıklarını belirttiği şüphelilerden şikayetçi oldu.  Diğer taraftan Doğukan Tepe'nin yaşananlar sırasında üzerinde bulunan 400 liranın ve altın kolyesinin de saldırganlarca gasbedildiği iddia edildi. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışmalarna devam ediyor.

Uğradığı 20-25 dakikalık saldırı neticesinde dişinin kırıldığını, dudağında 7 dikiş olduğunu söyleyen Tepe'nin yüzünde ve gözünde şişlikler var.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading