Yandex Metrica

AK Parti anket yaptı: Z kuşağı 'vatan, millet, bayrak ve din için mücadele etmeye değer' dedi

AK Parti anket yaptı: Z kuşağı 'vatan, millet, bayrak ve din için mücadele etmeye değer' dedi

AK Parti bir taraftan gençlik festivali yapmaya hazırlanırken, diğer taraftan da anket çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Z kuşağına yönelik bir araştırmanın verilerine göre, gençlerin büyük çoğunluğu 'hayatta vatan, millet, bayrak ve din için mücadele etmeye değer' görüşünde.

Genel

23.01.2024, 18:14

Önümüzdeki günlerde bir gençlik festivali düzenlemeye hazırlanan AK Parti, Z kuşağına yönelik bir anket çalışması yaptı. Ankete katılan gençlerin yüzde 70'i "Hayatta ne için mücadele etmeye değer?” sorusuna “Vatan, millet, bayrak ve din için mücadele ederim” yanıtını verdi.

Milliyet'ten Ayşegül Kahvecioğlu'nun haberine göre, 16 Kasım’da Ankara’daki Atatürk Kültür Merkezi yerleşkesinde Belediyeler Gençlik Festivali düzenlemeye hazırlanan AK Parti, “Z” kuşağına yönelik bir anket yaptırdı. 

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

'VATAN, MİLLET, BAYRAK, DİN İÇİN MÜCADELE'

Gençlere bu ankette “Hayatta ne için mücadele etmeye değer?” sorusu yöneltildi ve gençlerin yüzde 70’i, “Vatan, millet, bayrak ve din için mücadele ederim” yanıtını verdi. “Kariyerim, geleceğim için mücadele ederim” diyenlerin oranı ise yüzde 10’da kaldı.

Yine aynı habere göre, AK Parti kaynakları, Türkiye’nin dört bir tarafında Z kuşağına yönelik çalışma ve faaliyetlere ağırlık verildiğini ve diğer taraftan “Gençlerin AK Parti’ye karşı ilgisinin az olduğu, partinin gençlere erişemediği” yönündeki iddiaların “algı çalışması” olduğunu belirtti. 

Kaynaklar, “AK Parti olarak, yaptığımız anket çalışmalarında devamlı olarak gençliğin beklentilerinin, hedeflerinin, fikirlerinin, taleplerinin neler olduğunu; icraatlarımızda neleri eksik görüp nelere tam puan verdiklerini sürekli ölçüyoruz. AK Parti’nin Z kuşağı ile ilgili bir destek sorunu yok. Yalnızca gençlerin AK Parti’ye alâkasını nasıl daha da artırabileceğimiz üzerine yeni çalışmalar yapıyoruz. Cumhurbaşkanı’nın gençler üzerindeki etkisi hâlâ büyük. Bu nedenle gençlerle buluşma programları sıklaştırılacak” değerlendirmesini yapıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Kasım’da Batman ve Siirt’te, 13 Kasım’da Çanakkale’de, 16 Kasım’da Ankara’da ve 26 Kasım’da İzmir’de gençlerle bir araya gelecek.

Gençlik buluşmaları çerçevesinde 16 Kasım’da Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış konuşmasını yapacağı Belediyeler Gençlik Festivali gerçekleştirilecek. Atatürk Kültür Merkezi yerleşkesinde yeni açılan Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenecek olan etkinlikte AK Partili 804 belediye stant kuracak, gençlere yönelik faaliyetlerini anlatacak. Sanatçıların sahne alacağı programda gençler sosyal medya fenomenleri ile bir araya gelecek, yarışmalar tertiplenecek.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

ÇARPICI ANKET

AK Parti kaynakları, Z kuşağına yönelik yaptırdıkları yeni ankette, “Hayatta ne için mücadele etmeye değer?” sorusuna gençlerin yüzde 70’inin “Vatan, millet, bayrak ve din için mücadele ederim” yanıtını verdiğini; “Kariyerim, geleceğim için mücadele ederim” diyenlerin oranının ise yüzde 10’da kaldığını söyledi. Kaynaklar, AK Parti’nin anketinde seçimlerde “AK Parti’ye oy veririm” diyen gençlerin oranının ise yüzde 40 olduğunu ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading