Yandex Metrica

2023 DSİ Kura çekim sonuçları açıklandı mı? DSİ kura çekim sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023 DSİ Kura çekim sonuçları açıklandı mı? DSİ kura çekim sonuçları ne zaman açıklanacak?

DSİ kura çekiminde zaman daralıyor. Vatandaşlar arama motorlarında DSİ kuralarının ne zaman çekileceğini ve kura sonuçlarının hangi tarihte açıklayacağını araştırıyor. Peki, 2023 DSİ Kura çekim sonuçları açıklandı mı? DSİ kura çekim sonuçları ne zaman açıklanacak?

Genel

23.01.2024, 20:56

DSİ kura çekimlerinde geri sayım devam ediyor. Başvuruda bulunan vatandaşlar personel alımlarının olacağı kura çekimlerinin ne zaman gerçekleşeceğini merak ediliyor. Gündemi meşgul etmeye başlayan Devlet Su İşleri personel kura sonuçları da araştırılıyor. Peki, 2023 DSİ Kura çekim sonuçları açıklandı mı? DSİ kura çekim sonuçları ne zaman açıklanacak?

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

DSİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Yazılı, sözlü ve uygulamalı sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 (dört) katı kadar asil ve aynı sayıda yedek aday çağrılacaktır. Bu adaylar 01/06/2023 tarihinde noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecektir. Kura yeri ve saati ile ilgili bilgiler alımı yapacak olan Bölge Müdürlüğünün internet sitesinden duyurulacaktır. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı bildirim(tebligat) yapılmayacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading