Yandex Metrica

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT 18 Mart'ta bedava mı?

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT 18 Mart'ta bedava mı?

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi tüm turtta büyük bir coşku ile kutlanacak. Şanlı zaferde şehit düşen kahraman Mehmetçikler dualarla anılacak. 18 Mart'ta pek çok kişi kent genelinde toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığı sorusuna da yanıt arıyor. Peki 18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT 18 Mart'ta bedava mı?

Genel

08.04.2024, 21:21

18 Mart Türk ve Müslüman dünyası açısında oldukça değerli bir tarihtir. 18 Mart Çanakkale zaferinin bu sene 109. yıl dönümü kutlanacak. Pek çok ilimizde çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve şehitleri anma programları yapılacak. Şehitlerimiz dualarla anılacak. 18 Mart 2024 Pazartesi İstanbul'da da büyük etkinlikler düzenlecek. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar ise 18 Mart'ta kentte toplu taçımanın ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. 18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT 18 Mart'ta bedava mı? soruları gündeme geliyor. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

18 MART BÜGÜN İSTANBUL'DA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi dini ve milli bayramlarda toplu taşımları ücretsiz yapıyor. Ancak 18 Mart resmi tatil günleri arasında yer almıyor. Dolayısıyla İstanbul'da 18 Mart'ta toplu taşımaların normal ücret tarifesinden hizmet vermesi bekleniyor. 18 Mart 2024 Pazartesi günü İBB'ye bağlı toplu taşıma araçları ücretlidir. 

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

İETT 18 MART'TA BEDAVA MI?

İETT'ye ait otobüsler, metrobüs 18 Mart'ta ücretlidir. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi resmi tatil günleri içinde yer almıyor. 18 Mart'ta İstanbul'da otobüs, metro, metrobüsler ücretli olacak.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

18 MART NEDİR?

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür. I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı gündür. Başta Çanakkale olmak üzere tüm Türkiye'de resmî makamlarca çeşitli programlarla kutlanmakta ve ölen Türk askerleri anılmaktadır.

 

Habere Tepki Ver

1

1

0

1

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Loading