Yandex Metrica

Sitede Ara

Formula 1'de dev imza! Hamilton direksiyonu Ferrari'ye kırdı

Formula 1'de dev imza! Hamilton direksiyonu Ferrari'ye kırdı

Formula 1'in yedi kez dünya şampiyonu Lewis Hamilton, Mercedes'ten ayrılarak 2025 sezonunda Ferrari ile anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Spor

18.05.2024, 14:15

Formula 1 dünyasının yıldız pilotlarından Lewis Hamilton, uzun süren spekülasyonların ardından Ferrari ile anlaşma sağladı. İngiliz pilotun 2025 sezonunda Ferrari formasıyla yarışacağı belirtildi.

TFF'den Aziz Yıldırım desteği! Türk futbolu hareketlenmeye başladı TFF'den Aziz Yıldırım desteği! Türk futbolu hareketlenmeye başladı Haberi Görüntüle

RESMİ AÇIKLAMA YAKINDA BEKLENİYOR

Sky Sports'un haberine göre, Hamilton'ın Ferrari ile anlaşması tamamlandı ve resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor. Formula 1 hayranları, bu önemli transferin detaylarını heyecanla bekliyor.

Hamilton, daha önce Mercedes ile imzaladığı iki yıllık sözleşmenin bir yıl öncesinde, yani 2024 sezonu bitmeden Ferrari'ye transfer olacak. Bu transfer, Formula 1 tarihinde büyük bir çalkantı yaratmış durumda.

Galatasaray kupayı derbide alabilir! Galatasaray Süper Kupa'yı derbide mi alacak? Galatasaray kupayı derbide alabilir! Galatasaray Süper Kupa'yı derbide mi alacak? Haberi Görüntüle

LECLERC İLE PİSTE ÇIKACAK

2025 sezonunda Ferrari'nin yeni pilotu olarak görev yapacak Hamilton, takım arkadaşı olarak Charles Leclerc ile birlikte piste çıkacak. Bu ikili, Ferrari'nin hedeflerini ve performansını şekillendirecek önemli bir birlikteliği temsil edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading