Yandex Metrica

Fenerbahçe'de yaprak dökümü! 4 ayrılık daha gündemde

Fenerbahçe'de yaprak dökümü! 4 ayrılık daha gündemde

Bartuğ Elmaz ve Miguel Crespo'nun ardından Fenerbahçe'de ayrılıklar devam ediyor. Yabancı kontenjanını azaltmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, Lincoln, Joshua King, Ryan Kent ve Miha Zajc'ın da takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor.

Spor

09.02.2024, 16:42

Ankaragücü'nün ilgisiyle birlikte Lincoln'un Fenerbahçe'den ayrılma ihtimali arttı. Brezilyalı oyuncu için Süper Lig'den birçok talip olduğu belirtiliyor.

FIFA'dan İsrail'e müsabakalardan men edilme şoku! FIFA'dan İsrail'e müsabakalardan men edilme şoku! "Üyeliği derhal askıya alınmalı" Haberi Görüntüle

KING'E RESMİ TEKLİF VAR

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Joshua King için Fenerbahçe'ye resmi tekliflerin geldiği ifade ediliyor. Sarı-lacivertliler, oyuncunun ayrılığına sıcak bakıyor.

2024 Ballon d'Or ne zaman başlayacak, hangi futbolcular aday oldu? 2024 Ballon d'Or ne zaman başlayacak, hangi futbolcular aday oldu? Haberi Görüntüle

KENT BEKLENTİLERİ KARŞILAŞADI

Sezon başında transfer edilen Ryan Kent'in beklentileri karşılayamaması nedeniyle Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı bir diğer oyuncu olduğu ifade ediliyor.

Süper Lig ekibi talip oluyor! Altınordu takımı satışa çıktı Süper Lig ekibi talip oluyor! Altınordu takımı satışa çıktı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN ZAJC PLANI

Bu sezon sık sık sakatlanan Miha Zajc'ın da Fenerbahçe'den gönderilmeyi düşündüğü belirtiliyor. Sarı-lacivertliler, Sloven orta saha oyuncusunun ayrılığını planlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading